Anttilan konkurssin uhrit

Etusivu Foorumit Netistä poimittua Anttilan konkurssin uhrit

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Tannerla 7 kuukautta, 1 viikko sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #3988 Vastaus

  Aasiakas.net

  Anttilan konkurssin uhrit

 • #4014 Vastaus

  Erkkola

  Mikä siinä on, että joillain maltti pettää täysin tällaisissa tilanteissa, kuten kuvakaappauksen Emilialla? Kaiken huippu on, että Emilia solvaa ja huorittelee myyjiä julkisesti sekä muutenkin käyttää sopimatonta kieltä, ja kun ylläpito huomauttaa asiasta, väittää ettei ole kirjoittanut mitään epäasiallista.

  Kannattaa, by the way, tutustua Rikoslain lukuun 24, §9 (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L24). Tässä tapauksessa toteutuu (mielestäni!) em. pykälä, eli ”Kunnianloukkaus”. Joku voisi tehdä rikosilmoituksen moisesta…

 • #4061 Vastaus

  Tannerla

  Käytännössä tuosta ei saa kunnianloukkausta edes tutkittavaksi asti. Someraivoa katsotaan sormien läpi, ellei kyse ole väkivallantekouhkauksista. Kunnianloukkauksesta tehdään nykyisin niin paljon ilmoituksia ja suurin osa turhia, että ne vievät ihan turhaan aikaa oikealta poliisityöltä.

  Varmana korpeaa tuollainen kornkurssin aiheuttama rahanmenetys, oli isosta summasta kyse tai ei. Huorittelu ja rikollisiksi haukkuminen osoittavat lähinnä keskustelijan huonoa käytöstä. Voisivat muutkin keskustelijat malttaa mielensä ja olla kommentoimatta turhaan mielenliikutuksen vallassa olevan juttuja. Vihastuminen saa aivot sellaiselle sykerölle, että toimiensa tyhmyyden tajuaa todennäköisesti vasta jälkikäteen jos silloinkaan. Järkeä noille ei saa taottua päähän. Korkeintaan kannattaa kommentoida lyhyesti sanomalla vaikka ”älä nyt sentään mitään riko etteivät kutsu poliiseita” tai jotain. Tuskin sekään kuin yllyttää vihan vallassa olevaa.

  Tuo kuvakaappaus oli jopa vähän tylsä juttu. Ei sinänsä mitään ihmettä loppupeleissä. Turhan moni ottaa kierroksia näistä someavautumisista ja niitä on pitkästyttävä lukea montaa putkeen. Ei anneta kiukunpurkauksille julkisuutta.

Vastaa aiheeseen: Anttilan konkurssin uhrit
Tietosi: