Kouluttautukaa!

Olen ollut myyjänä/kassana muutaman vuoden joskus nuorempana. Kaikenlaisia asiakkaita tuli nähtyä, tyhmiä ja tosi tyhmiä, mutta enimmäkseen kuitenkin niitä mukavia. Sitten lähdin opiskelemaan, enkä ole noita aspan hommia tehnyt enää vuosiin, enkä enää tosiaankaan kauppaa töihin menisi! Ykkös syy on huono palkka, toinen tylsät työajat ja vasta kolmas ne harvinaiset inhottavat aasiakkaat. Eli yritän sanoa teille ketkä olette hommaan kyllästyneet, ammatinvaihto kannattaa! Samaa työtä ei pidä tehdä 6-7 vuotta kauempaa, sitten kannatta vaihtaa ainakin työpaikkaa mut mieluummin koko alaa ja ammattia. Niin pysyy motivaatio korkeella ja nauttii siitä mitä tekee. Minulla on nyt kolme tutkintoa kolmesta eri ammatista ja koko ajan olen mennyt parempaan työhön. Nyt yli 50-kymppisenä suunnittelen taas opiskeluja, olen ollut nyk työpaikassa jo sen maagisen 7 vuotta, on aika lähteä kohti uusia seikkailuja…

Kirjoita kommentti

7 Kommenttia tarinassa "Kouluttautukaa!"


Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Peikkaeikka
2 kuukautta 10 päivää sitten

Ärsyttää nämä kun nämä jumittaa sitten, näistä ei pääse eteenpäin.. kun koittaa lukea. Korjatkaa bugi

Hästägaasi
2 kuukautta 12 päivää sitten

Mitä tämä tarina edes tekee täällä?

piilokuu
2 kuukautta 11 päivää sitten

Hylätyissä tarinoissa.

Jampe
2 kuukautta 11 päivää sitten

Kertoo elämän tosiasioita. Että ei kannata jäädä tuleen makaamaan. Eteenpäin.
Sitä olisi niin helppo ja mukava jäädä puolisurkeaankin työpaikkaan, mukavuudenhalu vain johtaa elämässä harhaan.

Alte Gubbe
2 kuukautta 12 päivää sitten

Eli mihinkään hommaan et voi sitoutua? 50-kymppisenä neljänteen tutkintoon menossa!

Nimapi
2 kuukautta 12 päivää sitten

Jokaisen pomon unelmatyöntekijä.
50v, 5 eri ammattia, työkokemusta vähän kaikkialta 0,5-7v. Innostun helposti ja näsähdän nopeasti, vaihdan teiltä pois viimeistään 7v. kuluttua.

Sitten tällaiset ihmiset huutelevat lehtien palstoilla ikärasismista, kun ahkeraa työntekijää ei kelpuuteta, vaan halutaan töihin joku nuorempi.

OxOxOx
1 kuukausi 22 päivää sitten

Samalla alallakin ja saman firman sisälläkin voi edetä ja kouluttautua, ja kyllä se pomo ON tyytyväinen siihen, että osaamistaito kasvaa. Seitsemän vuotta ei ole ”innostun helposti ja väsähdän nopeasti”. Maailma muuttuu -> enää ei tehdäkään 40v samaa uraa samalla nimikkeellä ja liksalla. Siihenhän vasta uupuisi kun aivot ei saisi virikkeitä.

wpDiscuz