Lähettäjä on vastuussa paketista!

Kaupassa, postin palvelupisteellä:

Sinä palautat paketin, joten sinä sen myös teippaat. Minä en jaksa ymmärtää ihmisiä, jotka tuovat paketin palautukseen ja sanovat, että ” se on vähän huonosti kiinni”. Sinä palauttajana olet vastuussa paketista. Eikä pidä olettaa, että me kaupan työntekijät alamme niitä teippailemaan.

Ja se tekstiviesti on ilmoitus paketin saapumisesta. Vaikka näkisit paketin seurannasta, että pakettisi on jo kaupungissa, se ei tarkoita, että se olisi jo noudettavissa. Pakettisi on noudettavissa kun saat tekstiviestin, jossa hyvin selkeästi lukee, että ” pakettisi on noudettavissa …”. On täysin turhaa työtä etsiä paketteja ihan vaan siksi, että satuit muka kulkemaan kaupan ohi ja päätit samalla kysäistä asiaa. Turhaan teemme jonoja kassalle sen vuoksi, ettet sinä malta odottaa sitä tekstiviestiä.

Kirjoita kommentti

6 Kommenttia tarinassa "Lähettäjä on vastuussa paketista!"


Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Zetor
1 kuukausi 2 päivää sitten

Juuri hain yhden paketin jonka lapussa luki ”noudettavissa klo xx alkaen” kolme tuntia ennen kyseistä kellonaikaa.

pppp
1 kuukausi 2 päivää sitten

Yleensä se kellonaika on siinä siksi että paketti varmasti ehtii toimipsteeseen. Joskus posti kulkee vähän nopeammin ja se paketti voi olla aiemmin mutta jos jakelu vaihtelee päivittäin välillä 11-15 niin ei asiakkaalle voi sanoa että paketti on noudettavissa klo 11, vaan noutoajaksi ilmoitetaan kun se paketti on viimeistään siellä. Onneksi nykyään useimmat kuljetusfirmat yms. laittavat asiakkaalle viestin kun paketti kirjataan saapuneeksi toimipisteeseen niin asiakas saa sen viestin vasta tasan silloin kun se paketti on noudettavissa.

Petra
1 kuukausi 3 päivää sitten

Posti on jättänyt monta kertaa lähettämättä saapumisviestin tai lapun, joten paketteja kyllä joutuu noutamaan pelkällä seurantakoodilla.

Zetor
1 kuukausi 8 päivää sitten

Höpö höpö, monesti on paketit noudettu ennen tekstarien saapumisia.

Itu
1 kuukausi 5 päivää sitten

Varmaan näin toimii silloin, kun tiedät sen paketin seurantakoodin muutenkin. Veikkaan, että noilla ohimennen kyselijöillä ei oo sitä.

MNg
7 päivää 14 tuntia sitten

Ei tuossa jutussa ainakaan sanottu mitään siitä, ettei seurantakoodia olisi mukana. No, ehkä olen aasiakas, mutta aion jatkossakin käydä kyselemässä paketteja (sen koodin kanssa) kauppareissulla, jos näen, että sen pitäisi olla jo perillä, mutta viesti uupuu. Tähän mennessä paketti on ollut aina postissa, eikä kukaan ole asiasta valittanut.

wpDiscuz