Vaatekaupan riesat

Itseäni vaatekaupan myyjänä enemmän ärsyttää ihmiset, jotka vievät vaatteet paikoilleen miten sattuu. Kivaa se on kun asiakkaat vievät vaatteet paikoilleen, mutta ei se, kun n. 15 kappaletta erinäisiä vaatteita eri osastoilta laitetaan johonkin yhden telineen nokkaan.

Ja sitten asiakkaat kyselevät, että onko tästä ja tästä vaatteesta sitä ja sitä kokoa jäljellä. Kun vaate on missä sattuu, mistäs tiedät, että sen asiakkaalle sieltä voisit hakea. Ja muutenkin me kyllä tietysti tiedämme tasan tarkkaan kaikki koot, lukumäärät ja sijainnit sentin tarkkuudella jokaisesta tuotteestamme, joita on useampia satoja artikkeleita.

Meidän myymälässä (koko ketjussa) on teline sovitettuja vaatteita varten. Kuitenkin kopit ovat usein pullollaan vaatteita. Tai sitten sovitettujen vaatteiden telineen etuosa on aivan turvoksissa ja muuten isohko teline on ihan tyhjä ja asiakkaat jatkavat kasaamista siihen täyteen kohtaan…

Kirjoita kommentti

1 Kommentti artikkelissa "Vaatekaupan riesat"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
ppp
Vieras

“Ja muutenkin me kyllä tietysti tiedämme tasan tarkkaan kaikki koot, lukumäärät ja sijainnit sentin tarkkuudella jokaisesta tuotteestamme, joita on useampia satoja artikkeleita.”
EIkös ainakin useimmilla vaatekaupoilla löydy tuotteiden varastosaldot ihan sähköisesti ja ei se nyt niin vaikeaa ole etsiä. Jos oikeassa rekissä tai varastossa ei ole niin sitten ei ole. Yleensä vaatekaupoissa olen saanut tietää löytyykö kokoja vai ei n. minuutissa.

wpDiscuz