Kouluttautukaa!

Olen ollut myyjänä/kassana muutaman vuoden joskus nuorempana. Kaikenlaisia asiakkaita tuli nähtyä, tyhmiä ja tosi tyhmiä, mutta enimmäkseen kuitenkin niitä mukavia. Sitten lähdin opiskelemaan, enkä ole noita aspan hommia tehnyt enää vuosiin, enkä enää tosiaankaan kauppaa töihin menisi! Ykkös syy on huono palkka, toinen tylsät työajat ja vasta kolmas ne harvinaiset inhottavat aasiakkaat. Eli yritän sanoa teille ketkä olette hommaan kyllästyneet, ammatinvaihto kannattaa! Samaa työtä ei pidä tehdä 6-7 vuotta kauempaa, sitten kannatta vaihtaa ainakin työpaikkaa mut mieluummin koko alaa ja ammattia. Niin pysyy motivaatio korkeella ja nauttii siitä mitä tekee. Minulla on nyt kolme tutkintoa kolmesta eri ammatista ja koko ajan olen mennyt parempaan työhön. Nyt yli 50-kymppisenä suunnittelen taas opiskeluja, olen ollut nyk työpaikassa jo sen maagisen 7 vuotta, on aika lähteä kohti uusia seikkailuja…

Kirjoita kommentti

7 Kommenttia artikkelissa "Kouluttautukaa!"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Alte Gubbe
Vieras

Eli mihinkään hommaan et voi sitoutua? 50-kymppisenä neljänteen tutkintoon menossa!

Nimapi
Vieras

Jokaisen pomon unelmatyöntekijä.
50v, 5 eri ammattia, työkokemusta vähän kaikkialta 0,5-7v. Innostun helposti ja näsähdän nopeasti, vaihdan teiltä pois viimeistään 7v. kuluttua.

Sitten tällaiset ihmiset huutelevat lehtien palstoilla ikärasismista, kun ahkeraa työntekijää ei kelpuuteta, vaan halutaan töihin joku nuorempi.

OxOxOx
Vieras

Samalla alallakin ja saman firman sisälläkin voi edetä ja kouluttautua, ja kyllä se pomo ON tyytyväinen siihen, että osaamistaito kasvaa. Seitsemän vuotta ei ole “innostun helposti ja väsähdän nopeasti”. Maailma muuttuu -> enää ei tehdäkään 40v samaa uraa samalla nimikkeellä ja liksalla. Siihenhän vasta uupuisi kun aivot ei saisi virikkeitä.

Hästägaasi
Vieras

Mitä tämä tarina edes tekee täällä?

Jampe
Vieras

Kertoo elämän tosiasioita. Että ei kannata jäädä tuleen makaamaan. Eteenpäin.
Sitä olisi niin helppo ja mukava jäädä puolisurkeaankin työpaikkaan, mukavuudenhalu vain johtaa elämässä harhaan.

piilokuu
Vieras

Hylätyissä tarinoissa.

Peikkaeikka
Vieras

Ärsyttää nämä kun nämä jumittaa sitten, näistä ei pääse eteenpäin.. kun koittaa lukea. Korjatkaa bugi

wpDiscuz