Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun ostamani laite hajosi

Työskentelen eräässä kodinkonealanliikkeessä, jossa hoidan jälkimarkkinointia eli reklamaatioita yms.

Onko pakko yrittää saada tahtonsa läpi ottamalla esille aina se kuluttaja-asiamies? Tai kertomalla, että on juristi? tuomari? asianajana? Tai, että tuntee jonkun noista?

Se että oliko sun tausta sitten juoppo tai presidentti ei ole mitään merkitystä sen reklamaation hoitoon, se että uhakailet olevas esim. varatuomari teet isestäs täysin pellen (ja näistä yleensä saa myös hyvät naurut samalla). Se, että tulet reklamoimaan kuin maan omistaja, huudat ja haistattelet ei johda yhtään mihinkään, sellaista aasiakasta ei ole kiire hoitaa ja saat odotella ihan rauhassa! Ymmärrän, että se sun ostamas laite on rikki ja olet pahoittanut mielesi, mutta me emme ole sitä valmistaneet vaan olemme myyneet sen sinulle. Joten miten ois, seuraavan kerran kun tulet reklamoimaan viallisesta tuotteesta tai siitä, että laite onkin käynyt jo huollossa muutamaan otteeseen ja vika on jatkunut, niin käyttäytyisit kuin aikuinen ihminen ja jättäsit ne tittletlit, huutamiset, uhkailut yms pois?

Saisit ehkä hyvää palvelua, ja sun asias otettas vakavasti ja pyrittäs hoitamaan mahdollisimman pikaisesti, ehkä jopa tekemään sellaisia päätöksiä heti mitä normaalisti odotellaan laitevalmistajalta.

Ei mulla muuta!

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *