Pyörätuolivanhuksella ei ollut varaa maksaa ostoksiaan

Kirjoita kommentti

11 Kommenttia artikkelissa "Pyörätuolivanhuksella ei ollut varaa maksaa ostoksiaan"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Alte Gubbe
Vieras

Tää on hyvä!

Mievaan
Vieras

Totta, on hyvä. Aasi myöntää olevansa aasi ihan omalla nimellään. Normaalit ihmiset olisivat antaneet vanhukselle sen kaksi euroa.

Matti32
Vieras

Meillä Eirassa normaaleilla ihmisillä on varaa maksaa ostoksensa. Köyhät voivat käyttää Kallion palveluita tai missä ikinä ne nyt asuvatkaan, ei juuri kiinnosta.

Tumis
Vieras

Eikös tää ole ihan selvä feikki ja huumori tulee näistä arjen sankareista, jotka antaa sen 2 euroa, ja sitten leijuu iltapäivälehtiä myöten tekemästään sankariteosta. Tässä oli vaan revitty huumori kääntämällä toiminta päinvastaiseksi mutta pitämällä muiden reaktiot ennallaan.

Mievaan
Vieras

Tässähän piti olla OIKEITA tapauksia. Eli tuon jutun tyyppi on puhdas aasi.

Matti Virtanen
Vieras

Tämä on ihan keksitty juttu ja kyseistä Matti Virtasta ei ole olemassa.

Maximarket
Vieras

Taitaa tämä kommentoija olla itse noita 2 euron arjen sankareita 😀 tai sitten ei vaan tajua

Uskollinen lukija jo vuodesta -56
Vieras
Uskollinen lukija jo vuodesta -56

Älkää viitsikö näitä vitsijuttuja tänne, niille on omia sivuja ihan riittävästi. Pitäytykäämme aidoissa aasiakas-tarinoissa. Tosielämä on taruja ihmeellisempää;)

Mari
Vieras

Nyt en ihan ymmärrä. Olisiko ollut niin, että pyörätuolivanhuksella oli toimintakyky heikentynyt ja lisäksi oikeasti pulaa rahasta? Asiallisempaa olisi ollut siis maksaa hänen puolestaan se kaksi euroa. Vitun huutaminen ei ainakaan ole millään tavalla sankarillista.

Reportteri
Vieras

Ensin mietin, että ei kai TAAS joku ole päättänyt saada nimeään julkisuuteen ja somehyväksyntää tekemällä sen yhden hyvän teon kymmenessä vuodessa… Mutta tämä piristi päivää 😀 Inhoan tuollaista sädekehien kiillotusmaniaa mitä nykyään kaikilla ihmisillä on. Ei tarvitse muutoin mistään välittää hittojakaan, kunhan kerran elämässään antaa euron jollekulle ja saa siitä vielä otsikon aikaan. Huoh.

Amagertorv
Vieras

Vai että Maximarket lehdontausta…

wpDiscuz