Vahingossa kassaan eri summan lyöminen.

Onko teille koskaan käynyt niin, että kassalla täytyy maksaa suurempi summa (ei koskaan pienempi) kuin hyllyyn reunaan merkitty, tai muuten vain epähuomiossa pitää maksaa suurempi (ei koskaan pienempi) summa?

Kirjoita kommentti

3 Kommenttia artikkelissa "Vahingossa kassaan eri summan lyöminen."

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
En kyllä ymmärtänyt
Vieras
En kyllä ymmärtänyt

Ööö.. ei ku just päinvastoin.. hyllyssä 50€, netissä 35€ ja kassalla alle 15€

Täh?
Vieras

Mitä tarkoitat tuolla kassaan summan lyömisellä? Siis eihän kassatyöntekijä siinä piippauksen yhteydessä mitään summaa sinne lyö, vaan siinä viivakoodissa on tuotteen tiedot, mukaan lukien hinta 😂😂😂

Mutta itse kysymykseen, ei aavistustakaan, en oikeastaan ikinä lue tai edes ota kuittia. Ellei olee takuutuote.

Putkimies
Vieras
Ei ole, koska ikinä ei kassalla ole “täytynyt” maksaa mitään summaa, aina on loppujen lopuksi voinut jättää tuotteen halutessaan ostamattakin. Joskus hyvin harvoin on käynyt niin että on tullut erehdyksessä katsottua väärän tuotteen hinta hyllynreunasta (tuote ollut väärällä paikalla, eri pakkauskoko, eri merkki tms.) niinkuin 99,99% tällaisissa tapauksissa on kyse. Silloin äärimmäisen, äärimmäisen harvoin kun kassalla on oikeasti tullut väärä (suurempi) hinta, niin asia on aina selvinnyt huomauttamalla siitä ja käymällä myyjän kanssa katsomassa hinta sieltä hyllynreunasta; ikinä ei silloinkaan ole “täytynyt” maksaa sitä väärää liian korkeaa hinta. Kassavirheen tai vastaavan takia on kyllä monestikin “täytynyt” maksaa liian pieni hinta… Lue lisää »
wpDiscuz