Yksinäinen

YKSIN

Kuulin tuossa eräältä vanhalta kaveriltani että minä olen yksinäinen, ei helvetti olenko, en tuota ollut tiennytkään. No kysyi heti tältä vanhalta kaveriltani jota en ollut kylläkään nähnyt vuosiin että mistä hän päätteli tälläistä että olen yksinäinen, no hän kertoin että minun x-vaimoni oli kertonut hänelle että M…. on niin yksinäinen ettei sen asunnollekkaan voi mennä kun se ei päästä ketään sisälle asuntoon ja ei siellä sen asunnossakaan ole muuta kuin sänky, kaksi tuolia, televisio jota M… ei kuitenkaan koskaan katso (mikä ei pidä paikkaansa sillä katson leijonanluolaa, panttilainaamoa ja Amerikan kovimmat keräilijät ohjelmat) varmaan tiesittekin että kyseiset ohjelmat eivät ole Suomi tuotantoa. No mennäämpä sitten takaisin asuntooni, eli miksi minun asuntoni sitten on noin ”pelkistetty”, tähän on yksin kertainen vastaus, en tarvitse enkä kaipaa asuntooni tavanomaista”kodin” kalustoa. Kerrottakoon selvennyksenä tässä välissä että olen ollut kaksi kertaa naimisissa, lapsia minulla on neljä, on ollut omakotitalot, olen omistanut kolme omaa ravintolaa,(yhtä aikaa) on ollut oma autokorjaamo, meillä oli hevostalli lapsillani jossa oli lasteni omia hevosia kuusi kappaletta.
Mitä tapahtui??
Lapset kasvoivat ja lensivät pesästä, jolloin jäimme kahdestaan minä ja vaimoni. Ja kun meillä ei enää vaimon kanssa kahdestaan ollessa”synkänny” (yhdessä eloa ollut jo 39v), joten pantiin tilitpuoliksi ja muutettiin kerrostalo asuntoihin, kumpikin omiin osakkeisiin korttelinpäähän toisistamme ja ystävinä erottiin. eli sovussa erottiin ei riitoja. Nykyisin x-vaimoni tekee minulle joskus saakelin hyvää ruokaa ja minä vastineeksi olen aina hoitanut ja hoidan edelleen x-vaimoni raha-asiat, eli toisin voisiko sanoa näin että kun minä en osaa laittaa ruokaa enkä ole kiinnostunut ruuanlaitosta tippaakaan ja toisaalta x-vaimoni taasen ei osaa raha-asioissa muuta kuin tärvätä joten minä hoidan edelleenkin hänen raha/pankki asiat eli fifty fifty.
Niin mennempää asiaan, eli siihen mistä aloitimme eli että minäkö yksinäinen, ja tuotahan minä en tiennyt ennen kuin minulle kerrottiin. En ole yksinäinen sillä minä olen nykyisin eläkkeellä ja teen musiikkia ja maalaantauluja asunnossani, sävellyksiäni on levyttäneet myöskin Suomalaiset artistit/yhtyeet mutta olen kuitenkin tunnetumpi tuolla Suomen rajojen ulkopuolella ja tämä aivan tarkoituksella, koska haluan olla vain se tavallinen M täällä Suomessa, ja myöskin maalauksiani on myyty”mukavasti”, mutta niitä enimmäkseen myyty kuitenkin täällä Suomessa, tauluissani signeerauksena käytän lapsuuteni kutsumanimeä.
Yksinäinen.
Tulin siihen tulokseen että x-vaimoni on sekoittanut käsitteet yksin ja yksinäinen, otin asian puheeksi heti kun tapasin hänet, tapaamisia tapahtuu normaalisti muutaman kerran viikossa, eli siis tapaamme asioiden hoito mielessä. Koska meillä 39 yhteistävuotta, neljä yhteistä lasta, miksi tuhota kaikki saavutettu, eli hoidetaan yhdessä parempi perintö heille joita rakastamme. No..Asiaan ..Asiaan…Ok eli kysyin häneltä että miksi minä olen yksinäinen, no hän vastasi tähän että eihän sinun luona käy ketää siellä asunnollasi (muuten se on tosi sillä siellä ei ole käynyt omista lapsistanikaan kuin nuorin tyttöni ja hänen lisäkseen muutama lasten lapseni), siis asunnollani ei käy kukaan, mikä on täysin totta sillä asuntoni on linnani, eli voisko sanoa tämän eläkeläisen työhuone jonne ei ole muilla asiaa, ja jonne minä en ketään kaipaa, en ketään häiritsemään minua, minä olen”kolossani”yksin mutta en yksinäinen.
Luonteeni.
Olen erittäin sosiaalinen luonne, puhelias, ulospäinsuuntautunut minulla on paljon kontakteja joka suuntaan ja olen yhteydessä heihin jatkuvasti myöskin olen luova yrittäjäluonne yksin eteenpäin puurtava menestyjä, kun taasen vaimoni on.. vaimo.. niin se joka osaa laittaa hyvää ruokaa kuten jo aikaisemmin mainitsinkin..ja ..ja niin ja hän osaa tärvätä rahaa sen hän on kylläkin osannuat aina ja osaa edelleen, en minä nyt muuta häneestä osaa kuin että ei se varmaan yksinäinen oo, millaiset hänen kriteerit sitten onkaan yksinäisyyden suhteen, ei ne ainakaa oo samat kun minulla, no toisaalta voihan minä ne kriteerit tietääkkin mutta en kerro ainakaa nyt.(Lue rivien välistä)
T:M

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *