Vaatekaapin kasaus näin insinööripohjalta

Olin huonekaluliikkeessä töissä joskus 90-luvulla ja jouduin keikalla H:gin ydinkeskustaan.Asiakas oli ostanut vaatekomeron ja hänen mielestään se ei ollut tukeva.No yläkaappi alas ja vaatteet pois kaapista ja kaappi nurinpäin lattialle.Syykin selvisi,taustalevyä ei ollut naulattu kunnolla kiinni.
Kyselin syytä ,johon Insinööriopiskelija näytti kokoamisohjeen.Ja todellakin kokoamisohjeessa oli ohjeellisesti piirretty naulat,4 kpl,vain nurkkiin.Yksi nurkka oli vielä revennyt.
”Kyllä minä luulin osaavani koota insinöörikaverieni kanssa tämän kaapin,koska olenhan ollut koulussa puutyötunneilla.Totesi vielä ,että aikaa 4:ltä insinööriopiskelijalta meni yht.9 tuntia.Jepa.No mä totesin suoraan->”etpä sitten osannut.Asiakas sai uuden taustalevyn ,joka jäykistää sitten koko kaapin huolella.Minä en sitä ”päässyt” naulaamaan.Tälle sit naurettiin monta kertaa…

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. Mika sanoo:

    Ja insinöörien kommentteja ei tähän juttuun taida tullakkaan 😀

  2. Anssi sanoo:

    Tehkääpä kaappeihinne paremmat ohjeet, niitä kun toivoisi ihmisten myös seuraavan.

  3. Jäykistelijä sanoo:

    Eli juurisyynä oli todellisuudessa surkeat ohjeet. Ensimmäistä kertaa kaappiin kasvava ei osaa mitään ja ohjeet on laadittava sillä perusteilla.

    Eikä se ohut taustalevy pikkuruisine nauloineen yleensä kovin kummoisesti jäykistä. Hetken pitää, sitten naulojen reiät alkavat elää ja kaappi huojua.

    Itse olen saanut useimmat kaapit jäykistää huonekalukulmin taikka vinoreivoin, jos niistä haluaa oikeasti jäykät. Mutta jos ostaa halvan, niin kyllä ne yleensä on lähtökohtaisesti melko huteria ja ohjeetkin ihan surkeat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *