Kesätyöntekijä =/= Asiansa osaava?

Olen kesätöissä keskisuuressa suomalaisessa yrityksessä.

Olen IT-osastolla, ja vastuualueeseeni kuuluu yleinen it-tuki sekä uusien järjestelmien kehittäminen. Pomoni on kehunut minua useasti kertoen, että ylitin odotukset ja hän toivoo minun jatkavan hommaani lukion ohella jos aika sen sallii.

Sitte se pännivä puoli. Työpaikan työntekijät (erityisesti iäkkäämmät) eivät kuuntele ohjeitani tai käskyjäni, vaikka minulla on valta määrätä työntekijöitä IT-asioitten suhteen.

Kokoaika sitä jatkuvaa ”kuules poika”-fraasin toistamista ynnä muuta. Kun korjaan jonkun IT-ongelmaa pyydetään pomoani paikalle korjaamaan asian. Ja pomoni sanoo työntekijälle että minä korjasin ongelman jo aivan oikealla tavalla. Tämän jälkeen työntekijä alkaa inttämään et kyllä siinä vielä jotain vikaa on. Eipäs ole. HV.

Saa nähä millon loppuu hermot.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *