Aasiakkaita ja erotiikkaa

Pari mietettä työpaikaltani:

Toistuva väännön aihe on se, kun aasiakas on ostanut seksilelun eikä se ole ollutkaan ihan just sellainen kuin hän on olettanut (liian pitkä/lyhyt, väärän värinen tms.), ja lelu halutaan vaihtaa toiseen. Kuka ihan tosissaan luulee, että otamme takaisin välineitä kuten dildoja tai tappeja, ja myymme ne seuraavalle asiakkaalle uutena? Ei valitettavasti riitä, että aasiakas vannoo tuotteen olevan täysin käyttämätön; olisin moraaliton kauppias, jos myisin sellaisia eteenpäin. (Kaikista tuotteista ei edes välttämättä huomaa onko se käytetty kerran vai ei ja yleensäkin aika monen tällaisten tuotteen mahdollinen sopimattomuus selviääkin vasta käytännössä.)

No, jos ei niitä voi myydä eteenpäin, niin seuraava oletus on, että heitän välineen roskiin ja annan uuden ilmaiseksi? Edelleen logiikka pahasti hukassa. Aasiakas oli täällä liikkeessä, avasin hänelle paketin ja hän tutki tuotetta. Kerroin hänelle siitä kaikkea mahdollista, joten on hänen vastuullaan jos hän tuotteen päättää ostaa. Ja jos hän ostaa tuotteen toiselle henkilölle vaikka lahjaksi, niin sitten ottaa vastuun siitä, että se toinen ei välttämättä tykkää tuotteesta. Ei mahda mitään.

Ja mitä tulee vaatteisiin, niin asiakkaille sanotaan, että vaatteissa ei ole vaihto- tai palautusoikeutta (paitsi toki jos vaatteessa on oikeasti jotain vialla), koska emme voi myydä uudestaan vaikkapa ihonmyötäistä ”kissa-pukua”, joka on venynyt muodottomaksi ja täynnä karvoja ja pölyä, tai korsettia, jossa on hikitahroja ja meikkivoidetta. Ja jos se ruutu-kuvioinen pitsi onkin kivempi kuin kukka-kuvioinen pitsi ja aasiakas tajuaa sen liian myöhään, niin siinä tapauksessa täytyy ostaa uusi asu, piste.

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Karhu sanoo:

    Oispa hienoa, jos erotiikkavälineliikkeissäkin olisi testerit. Siitä vaan ostamaan kumi kassalta ja sovariin kokeilemaan testeriä. Tulisi enemmän täsmäostoksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *