Lämpöpullo pilasi kotini!

Olen töissä myymälässä, jossa myydän kodin tuotteita. Myymme mm. lämpöpulloja. Viime sesonkina myimme lämpöpulloja, jotka maksoivat vaivaiset 11€ kpl. Myimme näitä hirmuisen määrän kun olivat todella hyvän hintaisia.

Joulun jälkeen eräs nainen tuli myymälään lämpöpullo kädessä ja käveli suoraan kassalle.

A: Minun pitää tehdä reklamaatio.
M: Ai, voi että! Onko tuotteessanne ollut jotain vikaa?
A: Kyllä, tämä lämpöpullo on pilannut omakotitalomme!

Ajattelen itsekseni: Vaivaiset 11€ maksava lämpöpullo on pilannut omakotitalonne? En saa sanaa sanotuksi, sillä olen niin kummissani. Asiakas jatkaa..

A: Tämä pullo haisee niin paljon kumille että meidän talo on mennyt pilalle. Minun lapset eivät pysty nukkumaan ja kaikki haisee vaikka olen yrittänyt tuulettaa.

Haistan pulloa, eipä paljon haise minun nenääni! Asiakas seuraa vierestä ja tivaa että on hinkannut ja liotellut pulloa pitkään. Pitääkseni asiakkaan rauhallisena, sanon olevani tavarantoimittajaan yhteydessä, vaikkakin tiedän että he vain nauravat minulle. Lupaan olla yhteydessä asiakkaaseen asian selvittyä!

Soitan tavarantoimittajalle asiakkaan lähdettyä ja he nauravat langan toisessa päässä: Miten onkaan että talo menee pilalle yhdestä pullosta kun heillä on ollut pulloja tuhanssittain varastossa eikä siellä haise! He myös tokaisevat että tuote haisee hieman kumille sillä se on valmistettu kumista. Kyllähän kalakin haisee kalalle. Mietin mielessäni että eihän myymälässäkään haise vaikka täälläkin niitä on paljon ollut.

No, olen asiakkaaseen yhteydessä ja kerron toimittajan kannan – asiakas raivostuu.

A: Minä vien tämän asian kuluttajasuojaviranomaisille!

Mietin mielessäni: Ja sanot mitä, kumista valmistettu lämpöpullo haisee kumille?
Päätän kuitenkin tilanteen ratkaistakseni miellyttää asiakasta ja palautan hänelle tuon 11€ summan. Tämän jälkeen hän on kuin ihmisen mieli. Ilmeisesti pilalle mennyt omakotitalo ja lasten hyvinvointi saadaan 11€ korjattua – AINAKIN TOIVON NIIN! 😀

– Susanna –

Jaa tämä tarina:

2 kommenttia

  1. Aasi kiittää ja muut maksaa sanoo:

    Noh, aasi sai jälleen kerran perustettomasti rahansa takaisin ja tuote meni hävikkiin. Rehelliset maksaa. Ei ihme että hinnat kaupoissa nousee jatkuvasti kun jotkut ovat havainneet että riittävän pitkään kiukuttelemalla saa aina tahtonsa läpi.

  2. Yks vaan sanoo:

    Nämä ovat niitä tyypillisiä juttuja. Kylähulluja tosiaan riittää joka lähtöön ja tämä on yksi tyyppi, joka ylireagoi asioihin joita ei välttämättä edes huomaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *