Muistutus ehkäisyn tärkeydestä

Työskentelin hyvässä ruokaravintolassa. Syömään tuli seurue: isovanhemmat, vanhemmat ja kaksi alle kouluikäistä poikaa. Lapset lähtivät sinkoilemaan ympäri salia heti. He myös pitivät käsittämätöntä huutoa ja kirkunaa koko ajan mennessään, yhdestäkään sanasta en saanut selvää. Käynnin aikana mm.

 • Paimensin kaksi kertaa pois baaritiskin takaa
 • Kahdesti paimensin kakarat pois keittiöstä
 • Estin toista muksua kiipeämästä lasihyllyyn

Minulta paloi käämi lopullisesti, kun nämä pikkuaasit kiipesivät sälekaihtimiin siten, että sälekaihtimet hajosivat. Koko shown ajan seurueen aikuiset olivat istuneet syömässä rauhassa, kiinnittämättä huomiota lapsiin. Kun retuutin hirviöt vanhempien luo, äiti sai hirveän raivarin, jota isoäiti säesti. ”Siis kehtaat käydä käsiksi meidän lapsiin! Mä haluan ravintoloitsijan paikalle nyt heti!” Soitin ihan mielelläni ravintolan omistajalle. Hän tuli paikalle, kirjoitti laskun sälekaihtimista…

Jaa tämä tarina:

5 kommenttia

 1. Hästägaasi sanoo:

  Ihan oikein antaa lasku tuollaisesta! Jos on varaa hankkia lapsia niin on myös varaa katsoa niiden perään!

 2. nikke sanoo:

  Tämän takia onneksi on lapsivapaita ravintoloita. Onneksi ei mitään pahempaa sattunut, olen kuullut että joskus sinkoileva lapsi oli saanut kuumat keitot päällensä ja tuloksena ihan kunnon palovammat.

  • nikke sanoo:

   PS. Hyvä että saivat laskun! Toivottavasti oppivat pitämään lapsillensa kuria.

  • huono isä sanoo:

   Jostain syystä en käy lasteni kanssa missään pikaruokalaa hienommassa paikassa. Tokihan ne pysyvät pöydässä ja leikkipaikassa(mikäli sellainen on), mutta hienommat paikat on jo omaakin viihtymistä ja rentoutumista varten, ja siihen ei lasten vahtiminen vain sovi.

   Niillehän voi hankkia vaikka hoitajan illaksi.

 3. Zetor sanoo:

  Paska puhetta mutta uskon!
  t. Aku Ankka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *