Puutarhamyymälä on jännä paikka

Olin kesän töissä sekatavarakaupan puutarhaosastolla. Kesän jälkeen ymmärsin minkälaisia asiakkaita maailmaan mahtuu..

Asiakas: Otappas nyt kynä ja paperia ja tule minun mukaan!

Minä: öö.. selvä.

A. Mä haluan että mulle varataan tämä ja tämä ja ehkä mä vielä otan tämän. MUTTA en missään nimessä tuollaisessa paketissa, varaa sellainen kaunis paketti (kyseessä oli tavallinen ruskea paketti jossa puutarhakeinu)

M. anteeksi mutta meillä on ollut sellainen käytäntö että näitä ale tuotteita ei voi varata.

A MITÄ?!?!?! kyllä tuolla toisessa liikkeessä varataan!!

M. mutta meillä on tälläinen käytäntö ja nämä ohjeet minulle on annettu.

A. Kai minun on sitten nämä otettava nyt mutta itse en kyllä autoon näitä vie!!
Asiakkaat saivat maksaa myös sisältä otettuja tavaroitaan ulkokassalle.

Minä: hintaa tulee sitten 3.95€

asiakas. MITÄ?! minä katsoin että olisi maksanut 3.90€

Minä. Voi olla mahdollista, soitan sisämyymälän myyjälle että käy katsomassa oikean hinnan.

Asiakas. Etkö tiedä teidän kaupan hintoja?!?!?! ÄLÄ soita en ota koko kulhoa.

Kertokaa minulle kuka voi opetella kaikki myymälän hinnat ulkoa,varsinkin kun tuotteita on varmasti yli tuhat!

-Minä en todellakaan päätä kauppaketjun hintoja joten turha valittaa tuotteiden hinnoista minulle.
-Useat asiakkaat jotka ostivat kukkia,multaa tai taimia yllättyivät siitä että pussi tai ruukku on likainen eli MULLASSA. niin se on tosiaan ulkona ollut ja menossa multaan…
-Lisäksi se ihmetytti useita että kukka on märkä! niin kukat on kasteltava välillä, silloin ne on märkiä.
-Ei me emme voi laittaa kaikkia kukkia sisälle vain siksi että ulkona sataa vettä ja sinä et kehtaa kastella itseäsi sateessa. Kukat tarvitsevat valoa ja ovat siksi ulkona. Minä en ole tätä keksinyt ja siitä on silloin minulle turha valittaa.

– Multasormi –

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. hippiainen sanoo:

    Voi kukkaparkoja kun kuvaamiesi aasien koteihin joutuvat 🙁 varmaan samat tyypit tulee pari viikkoa oston jälkeen vaatimaan rahoja takaisin kun kasvi kuoli, sit ollaan vaan että ai, olisko sitä pitäny kastellaki??? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *