Uusi leveli typeryyttä löydetty

Olen töissä teknisessä tuessa eräässä firmassa ja olen menettänyt uskoni ihmiskuntaan lopullisesti. Ihmiset saattavat välillä olla erittäin yksinkertasia ja tässä on teille muutama esimerkki.

Eräs kollegani kysyi asiakkaalta ”sanotko vielä osoitteesi?” Asiakas vastasi ”no tää on tää fredu 8”. Kollegani sitten kysyi hämmentyneesä että ”anteeksi mikä?” niin tää asiakas sitten sanoi ”no ootko sä jostain landelta kun et fredua tiiä”. Ihan vaan tiedoksi kaikille neropateille emme me asiakaspalvelijat voi tietää jokaisen kadun lempinimeä.

Itsehän sain kerran vastaukseksi asiakkaalta osoitetta kysyessäni ”tää on 8 A 11”.
Teki mieli sanoa että kiitos mä arvaan sitten sen kadunnimen.

Olen saanut tappouhkauksenkin asiakkaalta ja näin se meni. Asiakas soitti aspaan ja sanoi ”mulla ei ole tullut viimeisintä laskua missä se viipyy?” sitten kerron rauhallisesti asiakkaalle, että ”sinulla ei ole laskuja ollenkaan avoimena joten kaikki on kunnossa”. Asiakas on aivan varma että yritän sabotoida hänen elämäänsä, koska ei minulla muutakaan tekemistä ilmeisesti ole. Tästä syntyy melkeinpä kolmas maailman sota jos asiakkaalta kysytään. Yritän parhaani mukaan rauhoitella asiakasta ja kertoa että ”sinulle ei ole tullut laskua, koska viimeisin lasku ei ole ehtinyt vielä muodostua”. Yritän jopa olla vitsikäs sanomalla ”olisin itse ainakin mielissäni jos laskuja ei tulisi liian tiuhaan tahtiin”. Iso virhe sanoa jotain pilke silmäkulmassa. Seuraavana asia mitä asiakas sanoo on ”pitääkö mun tulla hakkaamaan teidät kaikki sieltä hengiltä”. Asiakas ei tainnut itse edes tajuta, että asiakaspalvelijoillakin on jotkut oikeudet. Sanoin ilmoittavani poliisille jos hän mahdollisesti oli tosissaan, mutta kuten arvelinkin asiakas meni aivan hiljaiseksi ja saimme keskusteltua asiakkaan kanssa asiat selviksi.

– Kissanainen –

Jaa tämä tarina:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *