Aikuisten lelukaupan arkea

Työskentelen opiskelujen ohella liikkeessä, jossa myydään seksivälineitä, eroottisia asuja ja aikuisviihdettä. Työ on leppoisaa ja mukavaa, ja suurin osa kohtaamistani ihmisitä mukavia tyyppejä. Kerrottavaa kurjista aasiakkaista kuitenkin riittää. Tulen tänne varmasti vielä joskus avautumaan yksittäistapauksista, nyt listaan vain faktoja jotka toivoisin kaikkien meille eksyvien pitävän mielessä:

SUURINTA OSAA TUOTTEISTAMME EI VOI PALAUTTAA
Siis nimenomaan, jos paketti on avattu. Mua ei kiinnosta, vaikka kuinka vannoisit ettei vaimosi ole sitä hieromasauvaa käyttänyt. Haluaisitko itse ostaa tuon tyyppisen tuotteen ilman täyttä varmuutta sen ”neitseydestä”? En myöskään anna rahoja takaisin seksikeinusta, josta tyttöystäväsi ei kokeilun jälkeen oikein tykännyt.

JOS SE MAKSAA KYMPIN, SE EI KESTÄ IKUISESTI
Halvemmissa tuotteissa käytetään halvempia osia, joten ne myös hajoavat nopeammin.

ÄLÄ (PLIIIIS) AVAA NIITÄ PAKETTEJA ILMAN LUPAA
Mieti tämäkin omalle kohdallesi. Haluaisitko itse käyttää välinettä, jota kymmenet tahmatassut ovat kaupassamme hipelöineet?

EN OLE SEKSITERAPEUTTI
Vaikka työskentelen seksikaupassa, ei mulla ole mitään ylitsevuotavaa kiinnostusta sun seksielämää kohtaan. Autan sinua toki, jos jokin tuotteemme voisi olla avuksi ongelmaasi x, sitä varten tiskin takana seison. Sen sijaan en tahdo kuulla:
-Miten paljon sun on viime aikoina tehnyt mieli.
-Mitä teitte miehesi kanssa viime viikonloppuna saunassa.
-Kuinka paljon sulla on ollut partnereita.

MEILLÄ EI TAPAHDU MITÄÄN ”HÄMÄRÄPERÄISTÄ”
Ei ole mitään ärsyttävämpää kuin se, että tulet tiskilleni kertomaan ylimielisesti miten SINÄ KYLLÄ TIEDÄT, että meillä on joku salainen ”takahuone”. Ei ole. Meillä ei myöskään ole mitään myytävää tiskin alla.

EN TESTAA KAIKKIA TUOTTEITAMME
Suosittelen aina asiakaspalautteen ja menekin pohjalta.(Koen erittäin kummallisena sen, että aikuinen ihminen kuvittelee, että työnkuvaani kuuluu jokaisen hieromasauvan koekäyttö.) Ja vaikka sattuisinkin itse omistamaan jonkun tuotteen, en sitä sinulle tietenkään kerro. Koska mun ei tarvitse. Koska se ei kuulu sulle.

OLEN MYYJÄ, EN YHTÄÄN MITÄÄN MUUTA
Mua ei siis saa kopeloida. Mä en myöskään esittele sulle alusvaatteita pukeutumalla niihin itse. Mä en myy seksipalveluja, enkä tiedä mistä niitä voisit ostaa. Enkä todellakaan ole tulossa sun mökille viikonloppuna. 😀
Vaikka vain pelkästään ehdottelisit, mulla on täysi oikeus heittää sut ulos. Ja ihan pomoni luvalla, vaikka toista kuinka kuvittelisit. Käyttäydy siis asiallisesti.

MIETI ETUKÄTEEN EDES VÄHÄN MITÄ TAHDOT
On erittäin hankalaa, kun pyyntöön ”Jotain kivaa mulle ja poikaystävälle!” ei saa minkäänlaista tarkennusta.

MÄ EN ENÄÄ JAKSA HIHITELLÄ
Läppä missä leikit että kaupan isoin dildo on sun sukuelin laittamalla sen sojottamaan haaroistasi, ei naurata mua. Eikä moni muukaan vastaava huumoripläjäys. Vaikka sä ehkä olet tämän tyylisessä kaupassa ekaa kertaa elämässäsi, olen mä täällä joka päivä.

IHMISET OVAT HYVIN HYVIN ERILLAISIA
Älä siis kiukustu mulle, jos suosittelen sulle jotain mitä et missään nimessä tahdo. En suosittelisi sitä, jos sitä ei kukaan ostaisi.
Sen sijaan yritä tarkentaa millaista tuotetta todella olet etsimässä.

Huh, tätä juttua tulisi vaikka kuinka paljon. Kiitos, että sain avautua. 🙂

– Hanna –

Jaa tämä tarina:

2 kommenttia

  1. Sari Laitinen sanoo:

    Hihhiii. Olen itse työskennellyt po*nopuhelimessa ja voin kertoa, että valitettavan iso osa miehistä oikeasti ajattelee vain sillä alapäällään. Mutta minkäs teet, himot ne on hiirelläkin…

  2. Anssi sanoo:

    Elämäni parasta asiakaspalvelua olen saanut nimenomaan erotiikkaliikkeessä. Tosi mukavaa kun voi kysellä esim. kahleista tyypiltä joka suhtautuu asiaan ammattimaisesti ja asiallisesti. Kavereilta jos kysyy niin on kahdenlaista vastausta ”HYI PERVOA” tai ”nää on kyl kivat HEH HEH”. Ammattilainen osaa sanoa että nää on muuten hyvät, mutta kahleen metalli ei välttämättä kestä kovaa menoa, joten kannattaa tästä loopista sitoa vaikkapa sänkyyn kiinni mieluummin.

    Seksi on vain seksiä kuitenkin, siitäkin voi puhua asiallisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *