Autopesu ei toimi

Meille tuli eräänä tiistai aamuna asiakas valittamaan erittäin tuohtuneena, kuinka hänen autonsa on likainen vaikka se oli ollut pesussa sunnuntaina. Sunnuntaina?

Ei ollut kuulemma ajanut sillä kuin Turusta Naantaliin ja takaisin (n.30km), piti oikein mennä katsomaan kuinka likainen hänen autonsa on ja kuinka paskoja pesuja meillä myydään.

Keväällä pahimpaan kura-aikaan se autohan ei likaannu enää jos kerran sen pesettää?

Jaa tämä tarina:

9 kommenttia

 1. Ruinaamista sanoo:

  Annoittehan alennusta ja hyvitystä kuten näitä sankareita yleensäkin palvotaan? Ihmeen moneen firmaan tällaisten hyysääminen kuuluu. Sitten kaikki sankarit hyödyntää samaa ruinaamista ja firman hinnat vaan nousee kun näitä ilmaispesijöitä riittää. Lopuksi ihmetellään että miksi firma ei menesty, ollaanhan oltu niin höveleitäkin. Nii-in, kannattaa miettiä miten öykkäreiden palvominen vaikuttaa liiketoimintaan. Omistusportaalle siis suunnattu tämä avautuminen.

 2. jepjou sanoo:

  Tunnustanpa oman aasiuteni autopesussa. Pesuun sai kortin, joka piti syöttää pömpeliin, jotta ovi aukeaa. No ku ei saatana aukee! Oon kokeillu vaikka miten päin! No se kortti meniki sillä ainoolla tavalla lukijaan, jota en kokeillu.

  • Epsome sanoo:

   Et sitten mennyt kassalle sanomaan ettei pesuautomaatti toiminut.
   Käyttämiäni pesupoletteja ei voi kokeilla. Poletti pudotetaan lukijaan joka lukee mikä pesuohjelma on käytössä.

 3. Hästägaasi sanoo:

  Annas mä arvaan; Mersu tai Bemmi?

  Tottakai se nostattaa keltaisen nesteen pintaa kun pränikkä auto on ruskea, mutta juuri tämän takia minä en parin asteen suojakeleillä autoa pese.

 4. Leon sanoo:

  Sama kuin menisi kampaajalle kuukauden kuluttua värjäämisestä valittamaan juurikasvusta… 😀

 5. Joopa sanoo:

  Itekkin monta kertaa ravintolassa käynnin jälkeisenä päivänä käyn valittamassa että taas on nälkä, vaikka eilen kävin syömässä

 6. Marketta sanoo:

  Typeränä aasina ostin pesun vieraasta paikasta ja sain kuitin, jossa oli lopussa tummalla printattu pitkä numerosarja. Linja oli tyhjä, ajoin automaatille ja näppäilin laitteelle sitä numerosarjaa pitkin ja poikin, väärin päin, oikein päin ja monella muulla tavalla. Ovet eivät silti auenneet.

  Palasin infoon ja kerroin, että kuitin numerot eivät avaa pesuovea. Kaksikymppinen blondi katsoin minua halveksien ja laukoi: ”Tervetuloa 2000-luvulle”. Minä tietty että mitä mitä, niin neito kertoi, että lappu pitikin tukkia numerolaitteen pohjalla olevaan aukkoon, E-koodi edellä. Nujerrettuna vanhuksena palasin autonpesulle.

  Mihin hittoon sitä älypuhelimen näköistä laitetta numeroineen sitten tarvittiin, kun yksi paljas aukko olisi riittänyt? No nyt olen päässyt 2000-luvulle enkä enää ikinä tarvitse numeronäppäimiä… hetkinen… nyt pätkii…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *