Henkilökohtainen alennus

Meillä on myynnissä hyvin suosittua yleis-/talouspaperia, kahdessa koossa. Vähän aikaa sitten pienemmän koko muuttui. Rullan kaventuessa, mutta metrimäärän lisääntyessä, pidimme silti hinnan samana kuin aiemminkin. Isompi rulla on säilynyt täysin samana tuotteena hintoineen liikkeen avaamisesta asti ja sitä myydään vain yksittäin. Pienempää on välillä myös kuuden paketeissa.

Aasiakas kävelee myymälään sisälle ja suoraan isomman rullan luokse.

A:
Onko tätä rullaa kuuden paketeissa, olen ostanut sellaisen aiemmin Ai, tämän hintakin on noussut.

M:
Valitettavasti tuota isoa rullaa ei ole kuuden paketeissa, mutta tässä on pienempää rullaa, jota löytyy myös kuuden paketeissa.

A:
En minä halua tuota pienempää, kun olen ennenkin ostanut tuota isompaa kuuden paketeissa, tosin silloin se oli halvempaa.

M:
Isomman hintaa ei ole nostettu.

A:
Älä viitsi, kyllä minä tiedän mitä olen ostanut ja maksanut. Ostin sellaisen kuuden paketin tätä isompaa täältä viime kesänä.

M:
*sanaton*

A:
Älä hermostu. Olen varmaan saanut henkilökohtaisen alennuksen.

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. skinkki sanoo:

    ”Vähän aikaa sitten pienemmän koko muuttui. Rullan kaventuessa, mutta metrimäärän lisääntyessä, pidimme silti hinnan samana kuin aiemminkin. Isompi rulla on säilynyt täysin samana tuotteena hintoineen liikkeen avaamisesta asti ja sitä myydään vain yksittäin. Pienempää on välillä myös kuuden paketeissa.”
    Ja tätä ei voinut kertoa asiakkaalle koska..? Sinänsä hauska kyllä tuo asiakkaan loppukommentti, henkilökohtainen alennus 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *