Historian asiantuntija

Olen työskennellyt pikaruokaravintolassa pian kolme vuotta ja siellä tapaa kyllä päivittäin jos jonkunmoista porukkaa, mutta yksi tapaus on jääny mieleeni.

Tämä pikaruokaravintola (A) osti omistukseensa pikaruokaravintolaketjun B.
Yhtenäistääkseen konseptia kaikki B:t muutettiin nimen A alle, mutta asiakkaiden pyynnöstä on kamppanjassa joskus B pikaruokaloiden vanhoja suosikkihampurilaisia.

Tällaisen kampanjan ollessa käynnissä eräs vanhempi mieshenkilö tulee kassalleni:

M:minä
A: aasikas

M: Päivää! 🙂
A: Miksi teillä on toisen ravintolan tuote valikoimassanne?? (äänen sävy todella töykeä)
M: Tämä kyseinen ravintolahan on meidän omistuksessamme, ja asiakkaiden pyynnöstä olemme ottaneet vanhan suosikin myös meidän listoillemma kampanjatuotteena.
A: HAH! ÄLÄ YRITÄ VALEHDELLA MULLE!
M: Anteeksi?
A: NIIN ETTÄ ÄLÄ YRITÄ VALEHDELLA MULLE, LUVATTOMASTI OOTTE OTTANU NIIDEN TUOTTEEN TÄNNE!!!
M: Anteeksi, mutta kyllä tuo ihan luvallisesti meillä on ku meidän omistuksessamme tuo kyseinen ravintola on jo pian 10 vuotta ollut.
A: Kuuleppas tyttö! Sun kannattais opetella teidän historia uudestaan, ennen ku tuut väittämään mulle tuollasta p*askaa! Kyllä mä tiedän miten asiat oikeesti on ja sun on turha yrittää valehdella mulle.

Tässä vaiheessa alko kyseinen henkilö ottamaan jo todella kovasti päähän.

M: No selvä homma! Aiotkos jatkaa tuota huutamista vai tilaatko myös jotain?

Aasiakas tekee tilauksesa mainittematta enää asiasta.
Menee tyytyväisenä syömään, mutta ennen lähtöään tulee vielä mainitsemaan, että mun kannattaa tosiaan perehtyä siihen historiaan paremmin, jotta en yritä kusettaa muita asiakkaita myöhemmin. 😀 Pyydän häntä ystävällisesti odottamaan hetkisen, jotta voin näyttää hänelle jotain.

Käyn tietokoneella tulostamassa erään vanhan lehtiartikkelin, jossa kerrottaan omistajan vaihdoksesta. Menen näyttämään kyseisen artikkelin aasiakkeelle, joka lukee artikkelin keskittyen ja luettuun rypistää paperin ja heittää sillä mua ja lähtee sanaakaan sanomatta pois.

Kyseinen henkilö on myöhemminkin käynyt vielä meillä ja kiertänyt kassani kaukaa 😀

– Nippe –

Jaa tämä tarina:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *