Uskomattomia tapauksia

Olen ollut monta vuotta kaupanalalla, työpaikat vain ovat vaihtuneet. Missään en ole kohdannut niin törkeää porukkaa, kun ruokakaupan jonossa. Ihan uskomatonta.

Olin juuri aloittanut uudessa työpaikassa ja takanani oli vain 3 päivän perehdytys, olin nyt ensimmäistä kertaa yksin kassalla ilman perehdyttäjää.

-Nainen tulee ostoksineen, piippaan ne kassasta läpi ja sanon loppusumman. Nainen tyrkkää minulle alekupongin käteen, jota en ole aikasemmin nähnyt, normaalisti näissä kupongeissa on viivakoodi joka luetaan loppusumman jälkeen. Tässä ei ollut, muistan, että tuote josta alennus annetaan täytyy ensin ottaa pois kuitilta, lyödä se sille uudelleen ja sen jälkeen antaa alennus. No.. meillä oli nuo saamarin kosketusnäytöt kassoissa, joten tottakai vahingossa mitätöin koko kuitin. Soitan apua perehdyttäjältäni, että What to do ja tällävälin asiakas HUUTAA minulle pää punaisena ja haukkuu minut alimpaan helvettiin. Sanon, että sorge olen todella uusi ja virheitä sattuu, haluan kuitenkin antaa teille tämän alennuksen. Perehdyttäjä saapuu ja asiakas jatkaa minun haukkumistani. ”KOITTAKAA EDES KOULUTTAA TYÖNTEKIJÄNNE EI JUMALAUTA MIKÄ OSAAMATON KAKARA!!” No tilanne saatiin hoidettua, mutta menin tauolle ja itkuhan siitä tuli.

olin nuori ja kausiapulainen, joten otin tämän todella henkilökohtaisesti. No nyt on kova nahka 😀

-Toisessa työpaikassa olen kassalla ja nainen saapuu lohensa kanssa kassalle. Sanon summan ja asiakas rupee huutamaan miten KALA ON TARJOUKSESSA!! Sanon, että ok käyn katsomassa pieni hetki. Tulen takaisin ja sanon, että juu tarjous on päättynyt eilen, mutta myyn tämän teille tarjoushintaan, koska tarjouslappu oli vielä esillä. Nainen rääkyy ja rupee syyttämään, että tämä on MINUN virheeni ja kun sanon, että ei ole, koska minä olen kassa ja minä en alennuksia tuotteille päätä. Niin mitä saan vastaukseksi? ÄLÄ SAATANA PYÖRITTELE YHTÄÄN NIITÄ SILMIÄSI JA TUHAHTELE SIINÄ!! MINÄ HOMMAAN SINULLE KENGÄN KUVAN PERSEESEEN JA TUNNEN KAUPPIAAN JA HÄN VARMASTI OTTAA SINUT PUHUTTELUUN!

Joo no tässä kaupassa kauppiaan vastuualueeseen kuului kalat ja lihat, joten alennusmoka oli hänen.

-Jälleen eri kaupassa.

M=Minä A=asiakas

M: Vieressä on vapaa kassa 🙂
A: NO EN MINÄ MIKÄÄN SOKEA OLE!!! ja lähtee pois koko kaupasta.. Ok?

—————–

Asiakas ostaa n. 200 eurolla tuotteita ja TUIJOTTAA kun piippaan tuotteet kuitille, eikä voi pakata samalla. Hihnalle kasaantuu ruokavuori ja minulla on sipsipussi kädessä, mietin mihin tämän laitan, jotta eivät murskaannu. Löydän paikan ja kevyesti tipautan pussin tähän koloon, jonne en yletä vaan pakko antaa pieni vauhti.
A: JUST JOO NYT SAA SYÖDÄ SIPSIT LUSIKALLA, MENI VARMASTI AIVAN TUHANNENPILLUNPÄREIKSI!!!

koska tuo oli VARMASTI se väkivältaisin mitä pussille kävi, eikä niitä todellakaan runnota kuljetuksessa. juu juu..

—————————————

Asiakas ostaa noin 20 viiliä.

A: ÄLÄ HEILUTTELE NIITÄ VIILEJÄ, NIISTÄ MENEE KALVO RIKKI!!!

M: Oookei??

———————————–
Heitän lehden tavaroiden päälle, jotta se ei ruttaantuisi tavaroiden alle.

A: ÄLÄ VISKO MINUN TAVAROITA!!

voi V!! ihan tosissaan.

————————————
Asiakkaalla on mukana matkalaukku joka on ängetty kärryyn.

A: Seuraavaksi, kun valmistatte kärryjä niin tehkää semmoiset missä on teline erikseen matkalaukuille, koska tämä vie hirveästi tilaa kärryissä.

… Oikeesti

————————————-

Näitä riittää, muutama lyhyesti.

1. Jos tuotteessa ei ole koodia syystä tai toisesta, se että sanot senolevan n. 2 euroa ei auta minua yhtään. Soitan silti osastolle ja pyydän koodin.

2. Jos tarjoustuote ei tule koneelta tarjouksella, ymmärrän se vituttaa, mutta EI OLE KASSOJEN VIKA VAAN OSASTOJEN!

3. Älä laita niitä maksukortteja/rahoja/pullokuitteja/pikalottoja siihen hihnalle… Ne menevät sinne hihnan väliin ja niitä et enää ikinä näe.

4. MINÄ en ole keksinyt tupakkalakia tai sitä saaterin konetta.

5. Turha mulkoilla, kun kysyn henkkarit! ET NÄYTÄ 30-VUOTIAALTA OTA SE KOHTELIAISUUTENA!

6. Turha valittaa, jos pyydän muovipussia itselleni sillä tarvitsen viivakoodin. Kaikissa kaupoissa ei ole muovipusseille pikakoodeja, onko se NIIN suuri ongelma sinulle???

7. If you don’t speak finnish, please let me know about it and don’t leave me there wondering why you don’t answer to any of my questions..

8. Kyllä nimeni on mikä on ja olen kuullut siitä kaikki vitsit joten. Naama kiinni.

Kaikki tämä hymyllä ja ilolla 🙂

– I hate people –

Jaa tämä tarina:

6 kommenttia

 1. AAsiakas... sanoo:

  Ihmetyttää miksi on töissä ihmisiä jotka ei osaa hommia. Jos on työssä on osattava työ. Itse sain potkut kun en osannut kirjoittaa kuittia asiakkaalle hänen ostaessa pääsylippuja ravintolaan. Kukaan ei ollut ikinä kertonut miten kuitti kirjoitetaan… No sanoin asiakkaalle että hän saisi kuitin vastaanotosta. Lopulta minä sain potkut. SIKSI vaadin kaikilta asiakaspalvelutyössä olevilta täydellistä osaamista.

  • Dingomuori sanoo:

   Voi kristus, sä olet kyllä aivan täys dorka. muiden vikahan se on, jos sulla oli kusipää pomo joskus. Nyt selvis syy ainakin osan ”aasiakkaiden” moukkamaisuuteen. Katkeruus ! Tietty täytyy osata, mutta HALOO ! We’re only humans !!!!!

 2. Kolikon kääntöpuolet sanoo:

  Aasiakas: veikkaan että pomollasi olisi vähän eri selitys potkujesi syylle…

 3. Ems sanoo:

  Tuollaisista asiakkaista näkee heti, etteivät he ole päivääkään tehneet palvelualan hommia.

  Mun mielestä kaikkien tulis edes kerran kokeilla sitä, ihan vaikka päivän. Näkis ehkä, että ei se ole niin helppoa ja yksinkertaista.

 4. asikaspalvelija myös sanoo:

  Toi matkalaukkujuttu oli loistava! Voi luoja…

 5. Ville sanoo:

  Voi helkkari kun monikin kuulostaa niin tutulta. Tsemppiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *