Huoltoasemalla asioimisen vaikeus

Olen töissä eräällä huoltoasemalla, jossa palvellaan yksin kaksipuoleista kassasaareketta, joissa on kaksi kassaa molemminpuolin. Yleensä vaihdan vuorotellen kassaa, jos molemmilla puolilla on jonoa. Olen siis aina välillä, uskokaa pois, selin toiseen kassaan, voi hyvät hyssykät.
Aasiakkaat hiipii taakseni ja naputtavat kassatiskiin maksukortilla äkäisesti, jos palvelen toista asiakasta, joka oli vuorossa ensin.
Selän takanani myös seistään hiljaa. Silmiä minulla ei ole selässä ja jos täytän vaikka toisen puolen kassan arpalaatikkoa, hipihiljaa siihen onnistuu AINA hiipimään aasiakas. Ei sano mitään, ei pihahdakaan. Sitten suututaan ja tuhistaan kun en ole heti sillä sekunnilla tajunnut takanani olevan ketään.
Asemalla käy myös vakkariasiakkaita. He saavat alennusta (esim. rekkakuskit, bussikuskit) tietyn numerosarjan sanomisella, sitten suututaan että en muista juuri hänen alennuskoodiaan taikka tupakkamerkkiä mitä juuri hän polttaa. Myös se, mitä pelejä he halajavat veikkauskoneelta tulevan ulos, tulisi muistaa ulkoa.
Työhön kuuluu myös siivous (&vessan pesu). Meillä on tapana laittaa siivouskärry on oven eteen, niin että siinä on korkeintaan 3cm mentävä rako & kolme isohkoa lappua kyseisen vessan ollessa siivouksessa sekä maininta että inva-wc on vapaassa käytössä siivouksen aikana. Silti, jokaikisellä vessanpesukerralla, vähintään viisi asiakasta yrittää kammeta vessaan “vain nopeasti pissalle”. Jotkut hiipivät SALAA pissaamaan pönttöön, johon olen juuri laittanut pesuaineen vaikuttamaan. Sitten kuitenkin valitetaan toisessa käänteessä kun vessat ovat niin likaisia. Voi hellanlettas.

Kirjoita kommentti

4 Kommenttia artikkelissa "Huoltoasemalla asioimisen vaikeus"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Nakke
Vieras

Kaksi kassaa auki ja yksi myyjä? Äly hoi! :´D

Epsome
Vieras

Jep. se tyhjälle kassalle tuleva odottaa että toisen kassan myyjä tulee palvelemaan kun toisella on muita tehtäviä.
Minkälainen Essonbaari on kyseessä jos asiakkaan pitää sanoa alennuskoodi? Eikö alennukset ole liitetty polttoainekorttiin, rahtarikorttiin tms. eikä myyjän tarvitse muistaa, kassajärjestelmä muistaa. Vai onko Essolla vielä veivattava, joka sanoo “kling”?
Vessajuttu on täysin epäuskottava.

Jantteri
Vieras

Niin saako nyt naputtaa tiskille ja yrittää kiinnittää huomiosi kun olet selin kassaan päin vai olla hipi hiljaa ja odottaa että huomaat?

Anna
Vieras

Vaikka ihan perus “terve” tai “hei”, vai oletko kuullut tämmöisestä tavasta kun kohtaat toisen ihmisen?

wpDiscuz