Huoltoasemalla asioimisen vaikeus

Olen töissä eräällä huoltoasemalla, jossa palvellaan yksin kaksipuoleista kassasaareketta, joissa on kaksi kassaa molemminpuolin. Yleensä vaihdan vuorotellen kassaa, jos molemmilla puolilla on jonoa. Olen siis aina välillä, uskokaa pois, selin toiseen kassaan, voi hyvät hyssykät.
Aasiakkaat hiipii taakseni ja naputtavat kassatiskiin maksukortilla äkäisesti, jos palvelen toista asiakasta, joka oli vuorossa ensin.
Selän takanani myös seistään hiljaa. Silmiä minulla ei ole selässä ja jos täytän vaikka toisen puolen kassan arpalaatikkoa, hipihiljaa siihen onnistuu AINA hiipimään aasiakas. Ei sano mitään, ei pihahdakaan. Sitten suututaan ja tuhistaan kun en ole heti sillä sekunnilla tajunnut takanani olevan ketään.
Asemalla käy myös vakkariasiakkaita. He saavat alennusta (esim. rekkakuskit, bussikuskit) tietyn numerosarjan sanomisella, sitten suututaan että en muista juuri hänen alennuskoodiaan taikka tupakkamerkkiä mitä juuri hän polttaa. Myös se, mitä pelejä he halajavat veikkauskoneelta tulevan ulos, tulisi muistaa ulkoa.
Työhön kuuluu myös siivous (&vessan pesu). Meillä on tapana laittaa siivouskärry on oven eteen, niin että siinä on korkeintaan 3cm mentävä rako & kolme isohkoa lappua kyseisen vessan ollessa siivouksessa sekä maininta että inva-wc on vapaassa käytössä siivouksen aikana. Silti, jokaikisellä vessanpesukerralla, vähintään viisi asiakasta yrittää kammeta vessaan “vain nopeasti pissalle”. Jotkut hiipivät SALAA pissaamaan pönttöön, johon olen juuri laittanut pesuaineen vaikuttamaan. Sitten kuitenkin valitetaan toisessa käänteessä kun vessat ovat niin likaisia. Voi hellanlettas.

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *