Ihan vaan yks kysymys väliin…

Ärsyttää niin hemmetisti ne aasit, jotka tulee väliin kyselemään jotain, samalla kun palvelen aikaisempaa asiakasta. Jos rupean vastailemaan välikysymykseen, aikaisempi asiakas suuttuu siitä kun huomioni siirtyy toiseen asiakkaaseen. Jos taas skippaan välikysymyksen huomautuksella ”autan heti kun on teidän vuoronne”, kysyjä hermostuu ja poistuu liikkeestä puhisten ja mutisten jotain huonosta asiakaspalvelusta… Aargh!

Jaa tämä tarina:

4 kommenttia

 1. donkimus sanoo:

  Tapauskohtaista ja se mitä kysellään. Jos olen asiakkaana ja aspa hoitaa sitä asiaa siinä ja toinen aasi kysyy huikaten tyyliin ”missä vessa” tai muuta yksinkertaista, niin en sellaisesta ala ekana olevana suuttumaan. Eri asia mitä ehkä tarkoitit, jos kyse pitempään kestävistä selvittelyistä.

 2. Anssi sanoo:

  Itse teen niin että ignoraan heidät täysin. Pahoittelen myöhemmin ja totean keskittyväni nykyiseen asiakkaaseen hyvän palvelun takaamiseksi. Tuppaavat nolostumaan.

 3. Korrektikohan sanoo:

  Hmm… joksus joutunut itsekin keskeyttämään asiakaspalvelutilanteen jollakin ”Missä on takuutiski?” – tyyppisellä kysymyksellä. Tätä ennen olen toki etsinyt sitä itse ja odottanut hetken, asiakaspalveluhenkilön vapautumista. Kun asiakaspalvelutilanne edelläni olevan asiakkaan kanssa tuntuu olevan pidemmänpuoleinen toimi seuraavasti:

  Minä:
  Anteeksi keskeytys (osoitan anteeksipyynnön hymyillen sekä asiakkaalle että asiakaspalvelijalle)
  Voisitko nopeasti kertoa, miten löydän takuutiskille?

  Asiakaspalvelija osoittaa liikeen takaosaan.

  Minä:
  Kiitos! (hymy, ja molempia silmiin katsominen)

  Yleensä saan takasin hymyn molemmilta osapuolita.

  Asiat voi hoitaa niiiiiiiiiiin monella tavalla.

 4. Purkka sanoo:

  Usein vielä käy niin, että mitä pidempi jono, sitä enemmän niitä ”yhden kysymyksen kysyjiä” alkaa pakkautua siihen kassankulmalle tuijottamaan myyjää vihaisesti. Alkavat muodostaa ikäänkuin omaa sivujonoaan vaikka se ei tule liikkumaan mihinkään. Ja juu, monesti niihin ”missä vessa?”, ”paljonko kello?”-tyyppisiin kysymyksiin siinä nyt huikkaakin nopeasti vastauksen esim. siinä kohtaa kun varsinainen asiakas kaivelee maksukortteja tms, mutta sitten on niitä jotka aloittavat siitä sivusta jonkin pidemmän tarinan virittelyn (johon vastaamiseen usein vielä vaadittaisiin väliinkiilaajan asiakasunnukset sun muut). Ja kun näille sanoo että ”anteeksi, en voi tehdä sitä tästä nyt, odottaisitteko vuoroanne” niin sivustakiilaaja menee välittömästi lähettämään vihaista asiakaspalautetta töykeästä palvelusta. Tuskin nämä samat aasit arvostaisivat sitä jos HEIDÄN omalla vuorollaan alkaisin ottaa sivustakyselijöiden ongelmia ratkaistavakseni kesken kaiken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *