Ja Hotellissa taas

Asiakaat soittavat vastaanottoon ratkaistakseen ongelmia:

asiakas:miten tänne tilaan syttyy valot?
minä:Puhelimen alapuolella sijaitsevasta valokatkaisijasta.

a:miten?
m:painatte napista.
a:Miksi täällä ei ole ohjetta valojen sytyttämiseen.
m:(mietin kovasti, kuka tarvitsee ohjetta) Ei sitä näe lukea pimeässä.

Huooooh! Viimeinen pääsi lipsahtamaan vahingossa. Minulle on epäselvää,kuinka nämä ihmiset selviää kotonaan yksin?

Jaa tämä tarina:

11 kommenttia

 1. plipplop sanoo:

  Voisiko johtua siitä, että monissa hotelleissa pitää avain laittaa koloon oven vieressä, että sähköt menee päälle. Mistä asiakas voi tietää, kuinka juuri teidän hotellissa toimitaan, jos ei ole ennen käynyt?

 2. KaupassaOllutTöissä sanoo:

  *reps* 😀

  Itselläkin joskus sattunut noita lipsahduksia, onneksi asiakkaat eivät ole sillä hetkellä tajunneet että heille kettuillaan.

 3. teppo42 sanoo:

  Hotelleissa on kyllä oikeasti välillä todella epäloogisesti toimivat valoratkaisut. Taas kerran jonkun arkkitehdin aivoitukset menee käytännöllisyyden edelle.

 4. Epsome sanoo:

  Kun asiakas on osaannut saapua hotelliin, kirjautua sisään, majottautua huoneeseensa, on hän todennäköisesti muutaman kerran jonnekin valot sytyttänyt. Olisikohan valaistuksenohjausjärjestelmä vaikeakäyttöinen hotellissannne, kuten teppo42 yllä jo huomautti.

 5. Kanga sanoo:

  Tai jospa asiakas ei ollut hoksannut laittaa avainkorttia oven vieren telineeseen? Ja katso, valkeus tuli.

  Enpä minäkään tuota tajunnut kun ensi kertaa hotellissa majoituin…

  • döö sanoo:

   Kaikissa hotelleissa sitäkään ei ole joten hyvin mahdollista että näin on käyny

 6. K_ sanoo:

  Kohtasin kerran kyllä niin urpon hotelliasiakkaan työskennellessäni hotellissa ettei mitään rajaa… asiakas tuli valittamaan minulle miksi huoneessa on valokatkaisijoita, se ei ole kuulema energiaystävällistä. Valot pitäisi saada käsiä taputtamalla päälle ja pois. Ja jatkoi minulle paasaamista varmaan 10min ajan kuinka olemme huono hotelli kun käytämme valokatkaisijoita…

 7. epäloogisuus sanoo:

  Usein hotellihuoneessa on suhteellisen tyhmä systeemi. Kun menet huoneeseen, raskas ovi pamahtaa kiinni ja valoja ei saa päälle, ennen kuin avainkortti on laitettu laitteeseen. Korttia taas on hankala pistää, kun sisällä on pilkko pimeää.

 8. Mascewi sanoo:

  Jännä kyllä olen aina osannut laittaa valot päälle hotellihuoneissa, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Yleensä kun jotain namiskaa veivaa, niin valoa tulee. Mutta tiedän myös, että jotkut tykkäävät raivota omasta osaamattomuudestaan muille.

 9. AvP sanoo:

  Ne on jänniä noi valokatkaisimet. Painat napista tai nipukasta napsautat niin valot syttyvät. Se on kuin taikuutta. Ei sitä voi tavanihminen ymmärtää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *