Jonotus on turhauttavaa

Teen töitä pienessä myymälässä, jossa normaalisti ollaan yksin vuorossa. Nyt oli kuitenkin niin onnellinen tilanne,että sain toisen työntekijän ruuhka-avuksi. Jäätelökuorman tullessa (ulkona lähemmäs 30astetta lämmintä) jouduin jättämään oman kassani ja alkaa purkamaan jäätelöitä. Jono oletettavasti kasvoi työkaverillani ja ihmiset vihaisena tuijottivat minua jonosta. Alkoi käymään kova kuhina ja huokailu jonosta. Onnekseni jonossa oli eräs tuttuni joka huikkasi ”näyttää olevan kiirettä.” Vastattuani: ”No kyllä hiki virtaa kun takana on 6laatikkoa muffineja ja tässä 10 laatikkoa jäätelöä, jotka pitäis saada kylmään!” Tämän jälkeen ihmiset rauhoittuivat jonossa.
Ihan vaan infoksi: Emme me tahallamme jonotuta teitä! Nykyään kun joka paikassa saa jonottaa, on se kumma kun siitä hermostutaan niin paljon.

Itse kerran asioidessani kioskilla edessäni oli yksi mies ennen minua, ja takanani keski-ikäinen nainen. Mies oli vuokraamassa elokuvaa, ja jostain syystä levy oli joutunut väärään paikkaan ja myyjällä kesti hetki etsiä se. Mies oli rauhallinen mutta nainen takanani alkoi kovaan ääneen puuskuttamaan ja tuhisemaan pyörien paikallaan. Sanoin naiselle että ”se että läähätät mun niskaan, ei yhtään nopeuta tätä hommaa! Alkaa vaan mennä kaikilla hermot” Nainen ei sanonut mitään, jäi haavi auki tuijottamaan minua, mutta oli loppuajan ihan hiljaa ja rauhallinen. Minun päästessäni kassalle myyjä näytti peukkua 😀

– walluski –

Jaa tämä tarina:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *