Lähtöselvityksessä

Tiskilleni tuli kerran rikkaan oloinen, noin 60-vuotias nainen korut kimaltaen ja merkkilaukku olalla. Asiakas oli jo tehnyt lähtöselvityksen ja laukut olivat valmiita ruumaan laitettaviksi. Työturvallisuussyistä lähtöselvittäjät eivät saa missään nimessä nostella asiakkaiden laukkuja, joten pyysin ystävällisesti naisen nostamaan laukun hihnalle.
Tässä vaiheessa naisen päässä naksahti ja hän alkoi huutamaan “MITÄ SINÄ SIINÄ POMPOTTELET, MINÄ EN NÄITÄ LAUKKUJA NOSTA MIHINKÄÄN, EN VAIKKA SINÄ NIIN KOVA TYTTÖ OLETKIN! OLEN MATKUSTANUT YMPÄRI MAAILMAA JA EN OLE KOSKAAN SAANUT NÄIN HUONOA PALVELUA, MITEN VOIT TEHDÄ NÄIN, ETKÖ NÄÄ MULLA ON OLKAPÄÄ POIS SIJAOILTAAN?!”. Tässä vaiheessa nainen raivoaa ja haluaa, että soitan paikalle laukunkantajan, tai pikkolon, joka voi nostaa laukut lattialta hihnalle (kentällä ei ole laukunkantajia).
Naisen meuhkatessa huomaan, että naisen lento on mennyt jo kiinni, koska koneeseennousu lennon lähtöportilla oli jo alkanut ja läntöön oli aikaa 25 minuuttia. Tämän kuullessaan asiakas vasta innostuukin, kun sanoin, että nyt on hyvin myöhäinen aika laittaa laukkuja alas. Nainen meuhkaa “ÄLÄ SINÄ SIINÄ NILLITÄ, LAITA VAAN NE LAUKUT ALAS, KYLLÄ MINÄ TIEDÄN MITEN TÄMÄ HOMMA MENEE, OLEN MATKUSTANUT YMPÄRI MAAILMAA!”.
Noh, lopulta kollega nosti hienopierun laukut hihnalle ja toivottiin parasta, että laukut ehtivät koneelle. Karma is a bitch 😀
Hauskinta tapauksessa oli se, että naisen matkatavaroissa oli mukana yksi golfbag, vaikka luulisi, että golffaaminen voisi olla kivualiasta varsinikin sijoiltaan menneellä olkapäällä 😀

– chinaberrygirl –

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *