Jos odotat meiltä nopeaa palvelua…

Olen töissä grillillä, joka ei siis todellakaan ole mikään pikaruokalaketju, vaan yksityinen grilli, jossa jokainen tilaus tehdään asiakkaan toiveen mukaisesti ja vasta silloin, kun se tilataan (toisin sanoen meillä ei ole juustohampurilaisia jonoksi odottamassa juuri SINUN tilaustasi). Tämä silti tuntuu aika ajoin olevan hyvin vaikea ymmärtää.

Ensinnäkin, kun näet että jonoa on paljon, ole hyvä, ja päätä tilauksesi jo jonossa. Ikävän yleistä on se, että jonotetaan n. 15min, ja kun päästään tiskille, ruvetaan vasta sitten miettimään, että mitä sitä tilaisi, kysytään mitä mausteita annokseen kuuluu (kaikki lukee selkeästi seinällä, jos vain viitsit vilkaista), ja pyöritellään niitä vielä ihmetellen.

Sitten ollaan päätetty mitä syödään. Sen jälkeen alkaa rahojen kaivaminen ja arvailu, kuka maksaa ja kenellä on se viimeinen kymmenen senttiä. Tämänkin olisit voinut tehdä jo jonossa, kun olet tiennyt mitä tilaat. Me palvelemme asiakkaita SEKÄ teemme ruoat, tämä hidastaa siis työtämme pitkässä juoksussa PALJON, ja näin sinunkin ruokasi saaminen kestää pidempään.

Ja vielä yksi neuvo: Tapana on ottaa useammalta asiakkaalta tilaus kerralla, jotta jonon kierto olisi tehokkaampaa, ja kaikki saisivat ruokansa nopeammin. Joten: kun olen jo ottanut sinun tilauksesi ja otan seuraavalta asiakkaalta tilausta, ole hyvä ja poistu sivummalle odottamaan ruokasi valmistumista. Minulle ei tarvitse kiljua toisen asiakkaan kanssa asioidessani, että tarvitset jo balkanisi, tai että olet odottanut niin ja niin kauan. -> Kiität ensi kerralla kun itse satut olemaan vasta kolmantena jonossa, ja otan tilauksesi samaan satsiin ensimmäisen ja toisen asiakkaan tilauksen kanssa, jotta saisit ruokasi nopeammin.

Ja vielä tärkein: ME EMME VIIVYTTELE TAHALLAMME RUOKASI VALMISTUMISEN KANSSA.

En voi taata, että koska olet ensimmäisenä jonossa, juuri sinun täyslihapihvisi on valmis ennen toisen asiakkaan ranskalaisia. Ruoilla kun tahtoo olla vähän erilaiset kypsymisajat, ja se ei ole minun päätettävissäni.

Hidas ja huono aspa –

Jaa tämä tarina:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *