Joskus kannattaa avata silmät

Olin 16 vuotiaana kaupassa täyttämässä hyllyjä, koska ikä ei riittänyt työskentelemään kassalla.
Aamu oli alkanut normaalisti, hain kärryihin tavaroita ja kuskasin niitä pitkin kauppaa oikeille paikoilleen. Sitten tuli aika täyttää hylly missä oli säilykepurkit ja suolakurkut ym vastaavat.
Täyttelin siinä hyllyjä kunnes eräs asiakas tuli toisen myyjän kanssa etsimään yhtä tiettyä kurkkua, kuuntelin siinä sitten heidän keskustelua ja olin valmiina auttamaan jos tarvitsisi.
Sitten tämä rouvas henkilö töksäyttää, että hän oli yrittänyt katsoa pojan kärryistä olisiko siellä kyseistä kurkkua.
POJAN!!
En tietääkseni näyttänyt miltään kantilta pojalta. Minulla oli meikkiä, naiselliset muotoni näkyivät ja hiukset oli olkapäälle asti. Siinä vaiheessa meinasin muutaman valitun sanan sanoa, mutta purin sitten vain hammasta ja samalla kuin täytin hyllyjä niin voin myöntää että mulkoilin asiakasta välillä aika pahasti.

Siitä asti on asia jäänyt kismittämään minua, olen 21 asia suututtaa minua edelleen.
Joten olisi kiva että asiakkaat katsovat myyjiä muutaman kerran ennen kuin sanovat onko hän tyttö/nainen vai poika/mies.

– Krisse__ –

Jaa tämä tarina:

2 kommenttia

  1. Suokalmu sanoo:

    Pojittelu ja tytöttely on äärimmäisen ärsyttävää. Meikäläistäkin (ikää huomattavasti yli 20) pojitellaan töissä vähän väliä. Tekisi välillä mieli sanoa ylimielisille pojittelijoille että en tietääkseni ole sun poikasi. :D:D

  2. Justiinsa sanoo:

    Harvoin tuollaista sanotaan tahallaan, kyseessä on voinut olla ihan väärinkäsitys tai huononäköinen henkilö. Itseänikin on teini-ikäisenä luultu useaan otteeseen vastakkaiseksi sukupuoleksi ja asia on herättänyt pelkästään huvittuneisuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *