Jumppapirkkona koettua eli ryhmäliikunnanohjaajan näkökulmasta

Asiakaspalvelua tämäkin ammatti, kaikenlaista tullut nähtyä ja kuultua. Mikään ei riitä, pitäisi olla lääkäri, fysioterapeutti sekä psykologi ja tietää myös asioista ihan kaikki mikä on täysi mahdottomuus.

Yleisimpiä kommentteja:

– Musiikki on liian kovalla tai liian hiljaisella
– Ohjaaja puhuu liian hiljaa tai liian kovaa
– Musiikki on vääränlaista tai tyylistä
– Ohjaaja käskyttää kun koiraa –> ei hyvä
– ei saa liian kovaa puhua koska aikuisille ei tarvitse ”huutaa” he ymmärtävät kyllä normaalia puhetta

No ei siinä mitään luulin kaiken jo nähneeni kunnes eräälle tunnille pelmahti henkilö korvatulppinensa koska kuulohan tässä hommassa voi mennä (kuka tulee ryhmäliikuntatunnille joka sisältää musiikkia ja yleensä musiikkiin se tunti myös perustuu jos pelkää kuulonsa puolesta), hän myös suureen ääneen muisti mainita volyymin pienentämisestä ettei ilman korvatulppia tekevät kuuroudu ja koska hän tästä myös maksaa että hänen tahtonsa mukaan toimitaan – jep, ei siinä muuta voi kun hymyillä ja pienentää volaa.

Aion edelleen jatkaa jumppapirkkona koska pääsääntöisesti tää on mahtavaa hommaa satuinnaisita aasiakkaista huolimatta.

Jaa tämä tarina:

5 kommenttia

 1. Monni sanoo:

  Kieltämättä se musa on aika usein ihan liian kovalla… Ei kai se tarkoitus kuitenkaan ole, että korvat alkaa vinkumaan treenin jälkeen? Ja toisaalta miehen myymälän naapurissa on treenisali niin välillä on paristotkin tippuneet seinätikuista kun on volat olleet vähän turhan lujalla….

 2. Siivooja90 sanoo:

  Itse käynyt ryhmäliikunta tunneilla ja ne on just noi hienot kermaperseet vanhukset jotka valittaa vitusti joka asiasta ja luulevat omistavansa suurinpiirtein koko salin. Ei ymmärretä et kyllä muutkin maksaa saman verran,jollei enemmänkin sali käynneistä

 3. Emma sanoo:

  Tiedän, että aasiakkaita löytyy ja monet varmasti valittavat ilman syytä. Mutta jos moni asiakas mainitsee musiikin olevan liian kovalla, niin pitäisikö myös ohjaajan miettiä onko asia tosiaan näin?

  • Laulaja sanoo:

   Minä olen juuri tuo joka valittaa musiikin olevan liian kovalla. Luulenpa, että arvon jumppapirkolla on itsellä jatkuvasta kovalle äänelle altistumisesta kuulo heikentynyt, eikä siksi aisti musiikin olevan liian kovalla. Olen musiikin ammattilainen, en todellakaan aio vaarantaa kuuloani yhden jumppatunnin takia. Sitä paitsi ohjeista on vaikea saada selvää, kun jumppaohjaaja joutuu musiikin yli huutamaan sankamikkiin, joka ei ole huutamiseen (tai kovaan lauluun) tarkoitettu.

 4. A b sanoo:

  Ihan asiallisia kommentteja. Et kuulosta kivalta ohjaajalta. Kehitä puhetyylinsä että et särähdä korvaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *