Aasitar olutta ostamassa

Jestas millaisen Aasittaren käytöstä sain olla tänään todistamassa! Toki oli pitkät jonot mutta kaikki kassat oli auki joten tilanteelle ei voinut mitään.

Minun taakse sattui neitokainen josta näki heti päällepäin että joko promillet tai lääkitys oli kohdallaan. Hän soitatti puhelimestaan Suomiräppiä ilman kuulokkeita ja lauloi päälle, joten koko pienehkön myymälän muut asiakkaat saivat kuunnella esitystä. Hän rupesi tanssimaan, otti myös pastillirasiat käteensä ja käytti niitä marakasseina. Jono oli pitkä ja tätä vain kesti ja kesti… Muut asiakkaat vilkuilivat hämmentyneinä ja paheksuvina.

Neitokainen alkoi rääkyä isoon ääneen esimiestä paikalle kun homma kesti. Lopulta päästiin maksutapahtumaan ja hän alkoi komennella kassaneitiä että vauhtia siihen nyt, ole nopeampi, ei kärsi tulla yhtään virhettä, loppuun asti vain… Ja lopuksi vielä uhkaus että älä vaan tee nyt virhettä tai… Ja sitten alkoi rahojen kanssa setviminen, piti vaihtaa niin ja näin, pienempään ja isompaan. Tuli mieleen että tää on joku hämäys että kun kassaneiti saatiin sekaisin, napataan kassasta rahaa.

Kassa oli todella kyllästyneen näköinen, yritin tavoittaa hänen katsettaan että ilmaisisin osanottoni mutta en onnistunut. Häirikkö-neiti sitten poistui myymälästä kaljoineen koko ajan lauleskellen ja hyppäsi autoon kuskin paikalle.

Jaa tämä tarina:

2 kommenttia

  1. Pahasetä sanoo:

    Olisit katsonut rekkarin ja soittanut hätäkeskukseen että kuski lähti sun mielestä maistissa rattiin. 😉

  2. jep jep sanoo:

    tää on taas näitä ”toivonpa, että näin olisi tapahtunut juttuja.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *