Kahvin hinta

Kahvi maksaa meillä 1,80€ ja on se kumma kun valitetaan sen kalleudesta:

-Tällä hinnalla saisi kahvipaketin!

-Tällä hinnalla saisi(kahvi+kahvileipä: 4,30€)jo ruuan!

-Kyllä pitää olla hyvää kahvia tähän hintaan!

-En ota kun puolikuppia, mitä maksaa!?

-Et kai sinä koko hintaa peri kun otan puolikuppaia?!

-Eikö teillä ole pienempiä kuppeja ettei tätä hintaa tarvi maksaa!?

-Voi tsiisus! Olettaako aasiaakkaat, että jokaisen kohdalla hinnoittelen sen kahvikupin erikseen? Puolikuppia, 1/4-osa kuppia, vähän, puolet kahvia ja vettä(ei tässä ole kuin vähän kahvia!), et kait sinä täyttä hintaa peri?!

Jaa tämä tarina:

11 kommenttia

 1. Myyjien vika sanoo:

  Luultavasti ovat monesti aiemmin saaneet tahtonsa läpi ratkuttamalla myyjälle. Huonon itsetunnon myyjä korottaa itsetuntoaan mielistelemällä aaseja kerjäten näiltä kehunrippeitä. Aasiakkaita olisi paljon vähemmän ellei niitä jatkuvasti palkittaisi typerästä käytöksestä.

 2. ihmettelijä sanoo:

  Kahvinarkit <3

 3. John doe sanoo:

  No on se kyl yleisellä tadollaria kallista. Euron kuppi voisi olla sopiva hinta.. On siinä kahvista sen hyvä kate.

  • L.A sanoo:

   Miksi valittaa hinnasta? Ei ilman kahvia kuole eikä kukaan pakota ostamaan?

   • 6 vuotta alalla sanoo:

    Pitää täysin paikkaansa. Asiakkaat väittävät minua ”tiukaksi tädiksi” kun en tinkimään ala. Ja sitten on järkytys, kunmutta santsikupistakin pitäisi vielä se puolikas hinta maksaa.

 4. Hästägaasi sanoo:

  Meidän marketissa saa kahvia 50 senttiä/kuppi, ja tällä viikolla eräs asiakas valitti että ”enpäs otakaan kun on niin kallista”. Mikä helvetti tätä maailmaa vaivaa?

 5. Entinen aspa sanoo:

  2005-2013 aspahommia tehdessäni kahvikupin hinta oli 2,5 €, ja ämpyilemättä sitä ostettiin. Keittäkööt kotona kahvinsa jos ei pe*se kestä maksaa palvelusta.

 6. Kahvia kahvia sanoo:

  Olin vuosia sitten kahvilassa töissä. Samaa nitinää kuuli paljon. Mieli ois tehnyt sanoa, että ostapa sitten se paketti ja juo kotona! Itse 16-vuotiaana ”kahvilan likkana” ymmärsin, että pomolla on paikan vuokrakuluja yms. ja pikkusen voittoakin ois tarkotus tehdä. No, jaksoin hymyillä. Kerran heikolla hetkellä, kun paikalla ei ollut muita, annoin periksi vänkääjälle, joka halusi maksaa puolikkaasta kupista puolen hinnan. Kun lopulta jankkauksen jälkeen alistuin ja otin sen summan, mies totesi ”ei se pelaa joka pelkää” ja täytti loppukupin täyteen maidolla, pitäen tiukasti katsekontaktin. Ehkä naama valahti sadasosasekunniksi, mutta sitten taas hymyä kehiin ja eteenpäin. Saipahan pässi ilmaisen maidon. Suuri voitto elämässä. Toiste en oo samaan lankaan menny ja nykyisin on eri hommat. Mut vähän vielä ketuttaa kun muistelee 😀

 7. Nimi sanoo:

  Monesti olen omassa työssä kuullut näitä kahvikuppi on kallista kommentteja. Kyllähän sen täytyy jotain maksaa, hintaan sisältyy kahvi, maito, sokeri ym, kuppikin on joskus pitänyt ostaa ja sitä täytyy joka kerran jälkeen tiskata, kahvinkeitinkään ei ole ilmainen, lisäksi työntekijä tuskin on ilmaiseksi sitä kahvia keittänyt, rahastanut, tiskannut ja vielä siivonnut pöydältä asiakkaan roskat

 8. Pompannappi sanoo:

  Asiakkaan näkökulmasta:
  Usein kahviloissa on valtavat kahvimukit, ja otan tosiaan vain puoli kuppia. Mutta tietenkin maksan normihinnan, ei ole tullut mieleenkään ”tinkiä”! Eräässä kahvilassa myyjä totesi kuppiini kurkistaessaan:”No tuossa on niin vähän, että laitan vaan puolesta kupista”. Oli yllättyneen häkeltynyt, mutta iloinen ja kiitin kohteliaasti 🙂

 9. 6 vuotta alalla sanoo:

  Meikäläisten kahvilassa ihan sama keskustelu säännöllisesti. Ja sitten, kun eivät edes usko, kun niille sanoo sen kahvin olevan oikeasti hyvää. Hinta on kyllä se 2€, mutta yritäs pääkaupunkiseudulla halvempaa kahvia kahvilasta löytää, niin etsiä saa. Siihen vielä se, että meidän kahvilassa ei ole edes sitä perus-pauligia, vaan pienemmän paahtimon valikoimasta, mitä et missään kaupan kahvipaketeissa edes löydä.

  Useimmat näistä sentään älyävät lähtiessään kommentoida, että meillä onkin muuten OIKEASTI hyvää kahvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *