Kahvin hinta

Kahvi maksaa meillä 1,80€ ja on se kumma kun valitetaan sen kalleudesta:

-Tällä hinnalla saisi kahvipaketin!

-Tällä hinnalla saisi(kahvi+kahvileipä: 4,30€)jo ruuan!

-Kyllä pitää olla hyvää kahvia tähän hintaan!

-En ota kun puolikuppia, mitä maksaa!?

-Et kai sinä koko hintaa peri kun otan puolikuppaia?!

-Eikö teillä ole pienempiä kuppeja ettei tätä hintaa tarvi maksaa!?

-Voi tsiisus! Olettaako aasiaakkaat, että jokaisen kohdalla hinnoittelen sen kahvikupin erikseen? Puolikuppia, 1/4-osa kuppia, vähän, puolet kahvia ja vettä(ei tässä ole kuin vähän kahvia!), et kait sinä täyttä hintaa peri?!

Kirjoita kommentti

11 Kommenttia artikkelissa "Kahvin hinta"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Myyjien vika
Vieras

Luultavasti ovat monesti aiemmin saaneet tahtonsa läpi ratkuttamalla myyjälle. Huonon itsetunnon myyjä korottaa itsetuntoaan mielistelemällä aaseja kerjäten näiltä kehunrippeitä. Aasiakkaita olisi paljon vähemmän ellei niitä jatkuvasti palkittaisi typerästä käytöksestä.

ihmettelijä
Vieras

Kahvinarkit <3

John doe
Vieras

No on se kyl yleisellä tadollaria kallista. Euron kuppi voisi olla sopiva hinta.. On siinä kahvista sen hyvä kate.

L.A
Vieras

Miksi valittaa hinnasta? Ei ilman kahvia kuole eikä kukaan pakota ostamaan?

6 vuotta alalla
Vieras

Pitää täysin paikkaansa. Asiakkaat väittävät minua “tiukaksi tädiksi” kun en tinkimään ala. Ja sitten on järkytys, kunmutta santsikupistakin pitäisi vielä se puolikas hinta maksaa.

Hästägaasi
Vieras

Meidän marketissa saa kahvia 50 senttiä/kuppi, ja tällä viikolla eräs asiakas valitti että “enpäs otakaan kun on niin kallista”. Mikä helvetti tätä maailmaa vaivaa?

Entinen aspa
Vieras

2005-2013 aspahommia tehdessäni kahvikupin hinta oli 2,5 €, ja ämpyilemättä sitä ostettiin. Keittäkööt kotona kahvinsa jos ei pe*se kestä maksaa palvelusta.

Kahvia kahvia
Vieras
Olin vuosia sitten kahvilassa töissä. Samaa nitinää kuuli paljon. Mieli ois tehnyt sanoa, että ostapa sitten se paketti ja juo kotona! Itse 16-vuotiaana “kahvilan likkana” ymmärsin, että pomolla on paikan vuokrakuluja yms. ja pikkusen voittoakin ois tarkotus tehdä. No, jaksoin hymyillä. Kerran heikolla hetkellä, kun paikalla ei ollut muita, annoin periksi vänkääjälle, joka halusi maksaa puolikkaasta kupista puolen hinnan. Kun lopulta jankkauksen jälkeen alistuin ja otin sen summan, mies totesi “ei se pelaa joka pelkää” ja täytti loppukupin täyteen maidolla, pitäen tiukasti katsekontaktin. Ehkä naama valahti sadasosasekunniksi, mutta sitten taas hymyä kehiin ja eteenpäin. Saipahan pässi ilmaisen maidon. Suuri voitto… Lue lisää »
Nimi
Vieras

Monesti olen omassa työssä kuullut näitä kahvikuppi on kallista kommentteja. Kyllähän sen täytyy jotain maksaa, hintaan sisältyy kahvi, maito, sokeri ym, kuppikin on joskus pitänyt ostaa ja sitä täytyy joka kerran jälkeen tiskata, kahvinkeitinkään ei ole ilmainen, lisäksi työntekijä tuskin on ilmaiseksi sitä kahvia keittänyt, rahastanut, tiskannut ja vielä siivonnut pöydältä asiakkaan roskat

Pompannappi
Vieras

Asiakkaan näkökulmasta:
Usein kahviloissa on valtavat kahvimukit, ja otan tosiaan vain puoli kuppia. Mutta tietenkin maksan normihinnan, ei ole tullut mieleenkään “tinkiä”! Eräässä kahvilassa myyjä totesi kuppiini kurkistaessaan:”No tuossa on niin vähän, että laitan vaan puolesta kupista”. Oli yllättyneen häkeltynyt, mutta iloinen ja kiitin kohteliaasti 🙂

6 vuotta alalla
Vieras

Meikäläisten kahvilassa ihan sama keskustelu säännöllisesti. Ja sitten, kun eivät edes usko, kun niille sanoo sen kahvin olevan oikeasti hyvää. Hinta on kyllä se 2€, mutta yritäs pääkaupunkiseudulla halvempaa kahvia kahvilasta löytää, niin etsiä saa. Siihen vielä se, että meidän kahvilassa ei ole edes sitä perus-pauligia, vaan pienemmän paahtimon valikoimasta, mitä et missään kaupan kahvipaketeissa edes löydä.

Useimmat näistä sentään älyävät lähtiessään kommentoida, että meillä onkin muuten OIKEASTI hyvää kahvia.

wpDiscuz