Kaikille aaseille

Hei asiakkaat! Tämä on provosoiva kirje teille idiooteille (kaikille jotka ovat joskus käyneet ravintolassa tai baarissa) ihmiseltä joka ei sovi alalle eikä ansaitsisi töitä. Tässä tullut nyt kolme vuotta tehtyä ravintolassa ja yökerhossa enkä voi muuta sanoa kun että hatunnosto niille jotka jaksaa eläkeikään saakka. Pidän toki työstäni. Ihmiset on vaan kovin mul**ua porukkaa.
Tänään töissä tuli baaritiskille jos jonkinmoista vaeltajaa. Jutun surkea puoli on se, että olen teatterin a-oikeuksin varustetun ravintolan tarjoilija. Jonon kertyessä tulee jos toinenkin kärttynyt listanmetsästäjä. Itse tiskille mentäessä tiedän mitä tilaan. En sitten tiedä että mitä ne luulee että meillä myydään, kun ilmoitan että kaikkea samaa kuin muissakin baareissa saan vastauksen “okei, no an sit GT”. Vi**u vautsi, giniä ja toniccia? Harvinaisuus, onneks sattu löytymään ja hyvä kun jumitit jonon tämän takia. Toinen jononpysäyttäjä on “millainen valikoima teillä on?” ja “mitä mikäkin maksaa” ja “mitä teillä laitetaan valkovenäläiseen?” Käyttäydyttekö te ihmiset oikeesti näin jokasen baarin tiskillä vai oonks mä jokasessa työvuorossa jossakin piilokamerassa?
“Käyks teillä kortti” on myös aika aasimainen kysymys. Mä muistan kun vuonna 2003 Visa electron ei käyny Ärrällä, siitäkin on jo onneks kymmenen vuotta aikaa. Electronit on muuten kans yks juttu asiakkaiden lisäks jotka pitäis polttaa elävältä. Ne kun varmentelee niin pirun kauan ja joka firmalla ei oo varaa niihin kultakaivoksen hintasiin sirupäätteisiin. Sit sitä pitää aina ihmetellä että mitenkäs nyt näin kauan kun kaupassa menee sekunnissa. Sulla on Electron. Mutta kun vika on teidän laitteissa kun kaupassakin! Oon toki pahoillani kaikille jotka pillastuu siitä kun olen verisesti loukannut heidän maksukorttiaan.

Lisäksi nää jotka pöyristyy siitä kun käyn henkilökohtasesti nappaamassa niiltä pullot pois! Jotka yrittävät sitä viedä pois ravintolasta. Tästä on tullut ihan sähköpostiin palautetta, että kun hyeenan lailla tarjoilija tuli ottamaan pullon pois seuralaisemme kädestä ja että onko parilla desillä alkoholia muka niin paljoa väliä. Ei tietenkään. Oon sitä mieltä että se äijä joka ajo kännissä pienen lapsen yli aiheuttaen tälle elinikäsiä vammoja olis kuitenkin oikeutettu pienempään tuomioon, kun sillä oli vaan pari promillea alkoholia veressä.

Onneks mä pääsen opiskelemaan syksyllä. Koska mä vihaan teitä kaikkia. 🙂

– Kissa –

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *