Tietokonekaupan huollossa ei aasien mielestä kuitteja tarvi olla.

Olin viemässä tietokoneeni komponenttia takuuhuoltoon ja mua alko mietityttämään että miten hemmetin vaikeaa se on takuunalaisia osia korjaukseen/vaihtoon viedessä säilyttää ne kuitit niistä vehkeistä tai pyytää kuitti nimellä jolloin se jää aspan koneelle muistiin ja se ehkä löytyykin sieltä.

Torstaina kun vein komponenttiani takuukorjaukseen oli edelläni joku aasiperhe.
Eivät olleet säilyttäny kuittia ostoksestaan ja sitten sitä ei aspan yrityksistä huolimatta löytynyt koneelta.
Ei siinä mitään. Ite oisin kääntyny kannoillani ja kotoa etsinyt kuitin esim. verkkopankista vaan ei.. nämä idiootit alko syyttämään aspaa että kuulemma myyty osa ( oiskohan ollu joku ulkonen kovo tms ). On pistetty kirjanpidon ohi kun ei kuittia löydy koneelta. Se on varmaan v***n vaikee löytää se kuitti jos ei oo mitään mistä tarttua kiinni.. kuten asiakkaan nimi..

Noh sain oman asiani hoidettua tisella kassalla ja seuraavana päivänä menin hakemaan osaani huollosta niin eiköhän tiskillä ollu taas joku s****nan ääliö palauttamassa SD korttia ja eihän tälläkään apinalla ollu kuittia mukana. Kuulemma oli maahantuojaan ollu yhteydessä että ei tarvi kuittia olla..
Ite oon ollu monesta osasta maahantuojaan yhteydessä niin aina on pitäny myös valmistajalle esittää ostokuitti. Ja mistäpä ne tässä X kaupassa tietää, asiakahan on voinut ostaa kamansa vaikka kaupasta Y ja silloinhan se hyvitys pitää hakea sieltä mistä se on ostettu.

Hoitasivat hommansa kotona ensin loppuun asti niin kaikki sujuisi huomattavasti helpommin ja nopeammin.

mistä ihmeestä näitä idiootteja sikiää?

– FM –

15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *