Kaikki täällä on p*skaa!

Vanha vakioasiakas pikkukylän ruokakaupassa, mikä maanvaiva tämä herra onkaan. Hän kokee joka kerta asiakseen käyttää myyjien työaikaa täysin turhiin asioihin.

Muistan tämän asiakkaan kanssa ensikohtaamisen täydellisesti. Täyttelin hyllyjä rauhassa, kun asiakas tuli nykimään hihasta. ”Hei! Voiks sä tulla tänne leipäosastolle? ” hän kysyi. Minä lähdin sitten asiakkaan mukaan ja kyselin miten voin hänelle olla avuksi. ”Siis näätkö sä tän leivän hinnan?” asiakas kysyi, minä nyökkäsin. ”Se on 25 senttiä kalliimpaa kuin saman ketjun isommassa kaupassa! Tää on ihan naurettavaa pelleilyä! Kaikki on kallista ja kaikki on p*skaa!!!”

Pahoittelin ja selitin tilannetta asiakkaalle, tästä hän vasta innostuikin ja lähdimme sitten kierrokselle, hänen raahatessa minua hihasta ympäri kauppaa. Asiakas koki asiakseen kertoa minulle tuotteista jotka ovat hänestä ylihinnoiteltuja, myöskin mistä tuotteista hän tykkää ja mitä hän ei missään nimessä ostaisi. Avautui sivussa vielä hänen avioerostaan ja kuinka vaimo vei auton ja talon, kuulemma oikea ämmä ja onneksi teen tällä tiedolla paljon

Ahdistava ihminen, jokainen työntekijä juoksee hyllyjen väliin karkuun tätä herraa.

 

 

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Kerppu sanoo:

    Vakioaasit kyllä tuovat oman mausteensa työpäiviin. Meillä on työpaikalla korvanapilliset radiopuhelimet käytössä ja muutamalle vakioaasille on jo oma radiopuhelinkoodinsakin, ihan vaan ennakkovaroituksena muille työntekijöille että tietävät valmistautua henkisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *