Kassatyön ihanuuksia! :)

Tämä kassatäti päätti nyt purkautua tänne! En inhoa työtäni, pidän siitä mutta joidenkin asiakkaiden takia tekisi mieli repiä hiuksia päästä. Työskentelen erään ketjun hypermarketissa kassalla.

Asia joka erityisesti raivostuttaa on käytöstapojen puute, osa asiakkaista ei viitsi edes tervehtiä mutta vielä pahempia ovat ne jotka eivät ota yhtään katsekontakia. Käyttäydytään joko niin että myyjää ei ole olemassakaan tai töllötetään vain sitä kattoa.
Erityisesti nämä keski-ikäiset rouvat tuntuu katsovan nenänvartta pitkin mua, ei haittaa mutta sen näsäviisastelun ja neuvomisen voi jättää pois, tiedän ehkäpä enemmän työstäni kuin sinä.

Olen lukenut kauhutarinoita siitä miten asiakkaat heittää kortit, pullonpalautuskuitit, rahat yms hihnalle mutta tätä mun kohdalla ei satu oikeastaan koskaan. Mutta voi luoja armelias miten hankalaa sen kortinlukijan käyttö on! Vaikka meillä nuo koneet temppuilee todella usein niin se ei tarkoita sitä että sun pitäisi hakata sitä korttia sinne lukijaan, oikein pahaa tekee katsella ja aina saa pelätä että milloin jonkun kortti katkeaa tonne.

Vaikea asia asiakkaille on ne välikapulat, joiden tarkoitus on erottaa Maijan ostokset Pertin ostoksista. Turha ruveta huutamaan jos otankin vahingossa Pertin ostoksia koska en jaksanut laittaa välikapulaa. Jos ei siihen kykene niin jättäkää edes rako niihin ostoksien väliin pliis. Ikävä kyllä en huomaa kaikkea. Parhaani mukaan olenkin vinkkaillut asiakkaille siitä välikapulasta ”Anteeksi, en huomannut kun ei ollut välikapulaa tuossa.”.

Nyt ei tule mieleen muuta vaikka juttuja varmasti riittäisi, toiseen kertaan sitten.

 

– Kaupan aspa –

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. sopsa sanoo:

    Yksi asiakas, aikuinen mies, hakkasi nyrkillä kortinlukijaa, kun se ei jostain syystä meinannut kirjata bonuksia. Huomautin hänelle, että hajoaa se vähemmälläkin. Siitäkös riemu repesi! Lupasi valittaa ylemmälle taholle, johon minä että siitä vaan ihan vapaasti. Vielä tähän päivään ei ole kuulunut mitään ylemmältä taholta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *