Kassojen ”hitaus”

Noh,tämä kun tulee valitusta kun kassa on hidas.Noh oiskohan joskus kiva et AASIAKAS kaivais ne lompakot,kolikot tai kortit esille ENNEN kuin alkaa ensin pakkaamaan ostoksiaan.Et ehkä sekin nopeuttaisi sitä palvelua.Ei tuskin hänellä oli juuri kiire kuka kassalla ostoksiaan tekemässä, mut ne monta muuta sit valittaa ja kattoo tuimasti et kun kestää.Ja sit sekoillaan korttien kaa laitellaan ne väärinpäin ja maksupäätteen käyttö hidastuu yms.Joo se ehkä ei nopeuta palvelua aasiakkaan hitaus ja sähläys.Kyllä sitä nopeita ollaan mut vois aasiakaskin olla hereillä.Saatika nää kännykkään puhujat tai juuri kassalla vastataan.Tai kuunnellaan musiikkia nappikuulokkeista eikä keskitytä kassatilanteeseen.Pikkusen kohteliasta ois tervehtiä ja edes sanoa jotain Arg..Ugh olen puhunut 😀

Jaa tämä tarina:

8 kommenttia

 1. Veksi sanoo:

  kiireestä sakotetaan… kuten huomaat ehkä omasta tekstistäsi…
  Eli pisteen jälkeen aina VÄLILYÖNTI.. 🙂

  • kappare sanoo:

   Ai olihan tuossa tekstissä pari pistettäkin. En nähnyt tuosta tajunnanvirtaulostuksesta nopealla silmäisyllä.

 2. Tuija Kosonen sanoo:

  Joskus aikaisemmin täällä joku kassahenkilö valitti kun asiakas ei heti ala pakkaamaan, vaan kaivelee lompakkoaan. Täytyy kai tästä lähtien kaivaa rahat ja kortit heti kaupan ovella ja puristaa niitä kädessään kun keräilee ostoksiaan, että voi heti alkaa pakkaaman ne rahat ja kortit kädessä, siihen asti kuin tulee käsky maksaa. Itse työskentelen asiakaspalvelussa monessa yrityksessä ja jokaisessa on erilainen maksupääte. Ei ihme jos asiakkaat sekoilee, kun tämmöinen 35 vuotta työtä tehnyt ei aina osaa.

  • L.A sanoo:

   Riippuu tilaanteesta. Jos ostoksia on paljon, kannattaa pakata kun kassa piippaa loppuja. Jos ostoksia on niin vähän, ettei ehtisi pakata ennen kuin pitää maksaa, maksu ensin.

 3. Esko A sanoo:

  En ymmärrä, paska tarina. Jos ulosantisi on kassallakin tämän tarinan tasoa, en ihmtettele muodostuvia ongelmia.

 4. Hulihuli sanoo:

  Ota kortit ja rahat esiin ennen pakkaamista? Mitäpä jos rahat leviää lattialle ja sielläpä niitä keräillään ja seuraavaksi naristaan kun joutuu odottamaan. Tai kaivappa esiin korttisi jotta naapuri voi ne viedä. Rahatta et ostoksia maksa ja kassa kiittää kun joutuu kuitit peruuttaan ja tavarat viemään paikoilleen.. Aasille ei kannata opettaa temppuja jos se sisältää suuria riskejä 😉

  • minä sanoo:

   Yritäpäs toimia noin jossain Keski- tai Etelä-Euroopassa vaikka Lidlin kassalla – jäät varmasti jalkoihin…

 5. Avuton sanoo:

  Laitoin vahingossa kerran kortin väärinpäin koneeseen ja ja myyjä-täti katsoi mua vihaisesti :c tuli paha mieli. Sanoin hei ja hymyilin nätisti, mutta silti piti olla ilkeä. Sattui tunteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *