Kaupassa käynnin ohjeet

Tarkoitettu erityisesti kaikille aasikkaille, näitä neuvoja noudattamalla piristät jokaisen aspan päivää!

Muista, aina kun tulet sisälle kauppaan, että olet sodassa kaikkien kaupan henkilökuntaan kuuluvien ihmisten kanssa! Heti sisälle tultuasi, etsi myyjä, mene piiloon pylvään taakse ja odota että hän tulee huomioimaan sinut. Kun näin ei tapahdu, suutu ja huuda kuinka maksava asiakas ei saa palvelua. Uhkaile soitolla kauppiaalle, kuluttajasuojalautakunnalle, poliisille, enon kummin vävyn pojalle ja monille muille!

Tietenkin haluat myös ostaa palvelutiskiltä jotain, älä ota vuoronumeroa! Koska olet maailman keskipiste, niin saat tietenkin ohittaa kaikki muut. Suutu, kun sinua ei palvella jonon ohi. Kun vuorosi vihdoin koittaa, muista vasta sitten alkaa miettiä mitä haluat (älä missään nimessä jonottaessasi päätä sitä). Osoittele tuotetta, ilmaisten että haluat sen, kun myyjä ei tiedä mitä tuotetta osoitat niin suutu. Kun sitten tuotteesta minkä haluat on päästy yhteisymmärrykseen, muista vaatia aina se mikä on siellä kaikista alimmaisena, suutu kun sen esiin kaivamisessa kestää. Kun vihdoin saat tuotteen ja poistut tiskiltä, katso sen hintaa ja totea että se on liian kallis sinulle. Etsi sille mahdollisimman lämmin piilo kenenkään huomaamatta, älä missään nimessä vie sitä takaisin tiskille tai kassalle. Toistan vielä, että piilota huomaamatta. Jos joku myyjä sen sattuu näkemään, niin hän repii lompakosta rahasi ja pakottaa sinut ostamaan sen!

Muista metsästää kaikkia tarjouksia, tuossa on nuo pyykinpesuaineet tarjouksessa, joten ota astianpesuainetta. Raivoa sitten myöhemmin, kuinka sinulta on ryöstetty ylihintaa! Huuda, raivoa ja huuda ja raivoa vielä lisää. Paasaa siitä kuinka paremmin kaikki on siinä kilpailevassa yrityksessä, kaikki on halvempaa, palvelu parempaa, valikoima isompi. Mutta älä kuitenkaan koskaan käy siellä.
Kassalle päästyäsi, muista ettet tervedi tai missään nimessä hymyile! Jos haluat kuitenkin olla epäkohtelias, niin voit murahtaa jotain epäselvää kassan tervehdittyä sinua. Voit tietenkin myös vastata kassan tervehdykseen ”muovipussi”.

Voit tässä kohtaa valita, joko olet hiljaa ja mulkoilet vihaisesti tai suutut. Nyt saat suuttua mistä vain, kun ei kaupasta löytynyt sinisiä tomaatteja (sinä kun olet sitä mieltä, että me olemme ainut kauppa missä niitä ei myydä), siitä kun kassa ei osaa vastata kysymykseesi ”onko siellä Lapin Lidlissä raejuustoa?” Muista että tiedät kassan tietävän kaiken mitä haluat tietää, mutta muista että jos väittelette (esim tuotteen hinnasta) niin kassa on mitään tietämätön, kouluttamaton, ammattitaidoton ja kaikkea muuta!

Kassan piipatessa tuotteita, mene pakkaamaan. Pakkaa sinnikkäästi loppuun ennen kuin menet maksamaan. Saat näin myös jonottavat asiakkaat vihaisiksi, kassakin varmaan tässä vaiheessa innolla odottaa kuulevansa seuraavilta asiakkailta kommentin ”teitä kassoja on kyllä ihan liian vähän, todella huonoa asiakaspalvelua”.

Kun saat vaihtorahat ja kuitin takaisin, älä kerro ettet halua kuittia! Nyt voit taas valita, voit väistellä kassan kättä (missä rahat ja kuitti ovat) kuin ruttoa tai sitten otat rahat ja kuitin vihaisesti ja viskaat kuitin vihaisesti kassapäätyyn. Älä erehdy missään nimessä laittamaan sitä roskikseen, joka on vain koristeena siinä.
Sitten vielä pari ohjetta kauppaan:

1. Pinoa tuotteet hihnalle valtavaksi vuoreksi muovipussin päälle (Niin että hihnaa ei saa liikkeelle itkemälläkään). Kun on vuorosi, niin ilmoita haluavasi sen muovipussin sieltä alta jotta voit pakata heti!

2. Älä käytä ”seuraava asiakas” kapuloita, vaan anna mennä suunnilleen näin:
Myyjä: ”PIIP…PIIP…..PIIIIP”
Aasiakas: ”TOI EI OLLU MUN!!! EI OLLU MUN!!!!!!”
Myyjä: ”Joo, se saadaan kyllä korjattua, ei paniikkia.”
tai
Myyjä: ”PIIP…PIIIP…PIIIIP, 28,35 kiitos.”
Aasiakas: ”No ei kyllä ollu mun”
Myyjä: ”Ai?”
Aasiakas: ”Joo, toi eka oli vaan mun.”
tai

Myyjä: ”PIIIP…PIIIP…PIIIP…………………….PIIIP, anteeks olihan tääkin teidän?”
Aasiakas: ”joo?”

3. Jos sinun on pakko puhua kassalle jotain, mumise se mahdollisimman hiljaa ja epäselvästi ja suutu kun kassa pyytää sinua toistamaan.

4. Jos kassakone ei pysty lukemaan viivakoodia jostain tuotteesta sano ”se on sitten ilmanen” ja naura räkäisesti. Tätä lausetta kuullaan about 10 kertaa päivässä, mutta aina se jaksaa naurattaaa (haha).

5. Hyvin ihania ovat myös asiakkaat, jotka jaksavat kantaa tuotteet kassoille asti vain sanoakseen etteivät sitä halua. Me aspat kun rakastamme viedä omalla tauollamme tuotteita hyllyyn. Muista tämä.

6. Muista luke K-ketjut tarjoukset s-marketin mainoksesta ja suutu kun ne eivät olekkaan tarjouksessa. Ilmoita tästä kuluttajasuojalautakuntaan. Sehän on väärin mainostaa joidenkin tuotteiden olevan tarjouksessa, jos ne eivät ole. Kuitenkin K-supermarket ja Tiimari ovat mielestäsi sama kauppa.

7. Kun olet kävelemässä kassoille, jos näet toisella puolella kauppaa myyjän kävelevän kohti kassoja, pingo niin kovaa kuin jaloistasi lähtee ensimmäiselle suljetulle kassalle ja ala karjumaan ”AVAAKS SÄ?!?!?!” (Suutu jos ei)

– Ninskude –

Jaa tämä tarina:

2 kommenttia

  1. badgehunter sanoo:

    pakko sanoa: minun lähelläni olevassa k-kaupassa on tiimari siellä sisällä. Tulee aaseja ostamaan kaupallista lämmintä kanaa… tiimarista. kysyn: missä olette nähneet tiimarin joka myy lämmintä kanaa…

  2. Mairea sanoo:

    Hahhaaa, voi apua, miten loistava teksti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *