Kauppamme kauhu

Olen töissä isohkossa ruokakaupassa. Tämän tapauksen aasiakas on vanhempi, huomattavasti ylipainoinen mieshenkilö, jolla liikkuminen on vähän vaikeaa, ja hän käyttää tätä häpeilemättä hyväkseen.

Ko. asiakkaan nähdessään kaikkien myyjien tekee lähinnä mieli juosta karkuun. Aasi asioi kaupassamme säännöllisesti, mutta tulee kysymään jotain tiettyjen tavaroiden paikkaa, ja kun myyjä alkaa kertomaan mistä se löytyy, hän keskeyttää ja tokaisee ”tuo minulle semmoinen”. Tällä tavoin aasi saattaa myyjäparkaa juoksuttaa useammankin eri tavaran hakemassa. Kaiken huippu oli kun aasi kerran käski minua antamaan hänelle 3 maitotölkkiä kun hän ei VIITSI kumartua. Sillä ruholla voisi tehdä hyvääkin pieni kyykkyjumppa…

Lihatiskillä asioidessa on aina jotain purnattavaa, milloin ovat pojat polttaneet kanankoivet ja milloin missäkin on mitäkin vikaa. Jokainen pihvi, koipi tai valmisruokatarvike pitää tarkkaan valita ja käännellä sitä hänelle puolin jos toisin.

Ja auta armias jos jokin tavara on loppu mitä HÄN juuri sillä hetkellä haluaa. Papatuksesta ei tahdo tulla loppua vaan hän uhkaa suureen ääneen vaihtaa kauppaa kun luonnollisestihan se hänen haluamansa tavara on AINA loppu. Tai poistettu valikoimista. Arvatkaapa onko monesti tehnyt mieli sanoa että teepä meille kaikille palvelus, ja VAIHDA sitä kauppaa äläkä tule tänne ihmisiä piinaamaan.

Kauppareissu päättyy tietysti kassalle, yleensä pahimpaan ruuhka-aikaan ja aasi – joka luonnollisesti omistaa koko kaupan – menee kassalle ja käskee kassaa sulkemaan kassan kun tässä kestää. Hänellä on siis aina kärryllinen ostoksia, ne pitää pakata hänelle ja kantaa hänen autoonsa! Lähes kukaan kassoista ei uskalla vastaan sanoa kun tietää millainen show siitä seuraa.

Tämän voisi vielä ymmärtää, sillä hänellä on hieman vaikeaa kilojensa kanssa lyllertää pitkin kauppaa ja kantaa ostoksia, mikäli hän viitsisi edes olla ystävällinen ja kohtelias, mutta ei. Tämä aasi on ehdottomasti tylyin ja töykein tapaus mitä olen kuunaan nähnyt ja antaa selvästi ymmärtää olevansa parempi kuin jokin kaupan myyjä.

Aasiakkaaseen kyllästynyt –

Jaa tämä tarina:

4 kommenttia

 1. Anne sanoo:

  Ite kyllä sanoisin kassalla että työpaikka/työalue loppuu oville joten herra on hyvä ja kantaa itse kassinsa..

 2. Joni sanoo:

  Narsistinen persoonallisuushäiriö. Pakko olla.

 3. Kaisu sanoo:

  Tää on pakko olla joku trolli!

  • Kohtalontoveri sanoo:

   Voi olla tottakin. Kauppa missä minä työskentelen, oli samankaltainen naisaasiakas. Aina kun hän tuli kauppaan, niin kaikki myyjät katosivat näkyvistä. Aina huusi kaikille. Kassalla se huusi kassalle että tavarat pitää laittaa pussiin ja pussi kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *