Yleispesuaine

Olin kesällä marketissa töissä ja tottahan minultakin sitten apua pyydettiin kun työpaita ja -housuihin olin pukeutunut. Muutama aasiakashan siinä tuli vastaan, mutta varmaan hehkeimpiin kuului keski-ikäinen nainen, joka halusi ostaa pyykinpesuainetta. Ohjasin hänet siis kyseiselle hyllylle.

Seuraava valituksen aihe oli vääränkokoiset pakkaukset. Totesin, etten voi asialle mitään ja että siitä tulisi esittää valitus pesuainefirmalle. Nainen näytti jo kohtalaisen kireältä, varmaan myös siksi että nuori tyttö selittää asiat kuin luulisi tietävänsä ne.

Sitten hän tivaa, mitä eroa on white ja colour -pesuaineilla ja kysyy, kummalla voi pestä kaikkea. Alan siinä selittämään, että toisessa on valkaisuainetta ja toisessa ei, ja valkoinen pyykki tulisi pestä eri pesuaineella mikäli haluaa sen näyttävän puhtaammalta. Nainen ei vieläkään tajua, joten joudun toistamaan tämän noin kolme kertaa.

Sitten hän nappaa yhden purkin hyllystä suutuksissaan ja marssii sanoen ”eli tämä siis käy kaikelle” pois hyllyjen välistä. En ehtinyt edes huomauttaa, että hän ottikin epähuomiossa astianpesuainetta (ne kun olivat pyykinpesuaineiden vieressä).

Silloin oli kyllä turhautunut fiilis, mutta näin jälkeenpäin kyllä naurattaa.

Shizz –

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

 1. TT79 sanoo:

  Kysymys: kummalla voi pestä kaikkea? Vastaus: colourilla. Asiakas on tyytyväinen, ostaa tuotteen ja lähtee kotiin.

  • Grim Emperor sanoo:

   Asiakas myös kysyi, mitä eroa niillä on. Vastaus: toisessa on valkaisuainetta ja toisessa ei, valkaisuaineellisella valkopyykin saa puhtaamman näköiseksi.

  • L.A sanoo:

   Ja ekan pesun jälkeen palaa kauppaan valittamaan: ”Minulle sanottiin, että tällä voi pestä MITÄ VAIN! Ja ***** voi! Valkoiset vaatteet muuttui harmaiksi!” jne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *