Passikuvatakuu

Työskentelen liikkeessä jossa tuotetaan myös valokuva-alan palveluja. Otamme mm. passikuvia, joiden ympärille muodostuu monia hauskoja tapauksia:

Eräs aasiakas moitti kovin sanoin lopputulosta, jolloin kerroin kuvan olevan mallin mukainen. ”Jos katse voisi tappaa”… 😀

Kerromme asiakkaille kuvilla olevan takuun, joka kattaa uudet kuvat jos passiviranomainen ei kuvia jostakin syystä hyväksy. Eräs tunnettu rahakas herrasmies otatti kuvat ja varmisti vielä että saa uudet kuvatukset jos otetut eivät kelpaa. Kerroin näin asian olevan. Kaveri tuli kuukauden kuluttua ja vaati uusia kuvia. Näytti upouutta passiaan jossa ottamani kuva oli paikoillaan ja sanoi olevansa tyytymätön kuvaan. Ajatteli otattavansa uudet kuvat takuuseen, kun oli tarvetta ajokortti- ja viisumikuviin ja entiset olivat kadonneet. Kerroin ottavani kuvat maksua vastaan, jolloin kroisos sanoi ottavansa yhteyttä kuluttajaviranomaiseen, työnantajaani ja poliisiin, pyörähti kannoillaan ja mennessään karjaisi kaihtavansa liikkeemme ovien saranoiden kuluttamista ikuisesti. Kiitos hänelle siitä.

Mojova –

Jaa tämä tarina:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *