Jos et veikkaa, et voi voivotella

Asiakkailla on kaupassamme mahdollisuus pelata meillä myös Veikkauksen pelejä. Tulipa sitten kohdalle rouvashenkilö, ikä siinä noin 50-60 vuoden paikkeilla. Rouva ojensi veikkauskorttinsa minulle ja tässä sen jälkeen käymämme keskustelu:

Minä: ”Mitäs laitetaan?”
Rouva: ”Viis riviä, jokeri ja lisät.”
M: ”Tarkoitatko Lottoa vai Viking Lottoa?”
R: ”En. Haluan viis riviä, jokerin ja lisät.”
M: ”Anteeksi, mutta en nyt ihan ymmärrä, että mitä peliä tarkoitatte? Haluatteko siis pelkkää jokeria 5 riviä? Siihen ei kyllä saa mitään lisiä..?”
R: ”Etkö sinä ymmärrä, tällä tavalla olen aina tilannut ja muut ovat ymmärtäneet, on se kumma kun sinä et ymmärrä!”
M: ”En valitettavasti ymmärrä. Tuosta ei käy ilmi, että mitä peliä tarkoitatte. Haluatteko siis Lottoa vai Viking Lottoa, kun molempiin voi tulla samat ominaisuudet?”
R: ”Olet sinä kyllä kanssa! Aina olen samalla tavalla tilannut ja kaikki ovat ymmärtäneet. En ymmärrä, mitä sinä et ymmärrä! Anna tänne se veikkauskortti! Minähän saan pelini kyllä muualtakin!!”

Rouva raivosi hyvin äänekkäästi. Pahoittelin ”tyhmyyttäni” ja yritin olla suuttumatta, hän kun kailotti koko kaupalle, ihan kuin minun järjessäni olisi vikaa. Lottoa ja Viking Lottoa kun molempia voi pelata viidellä rivillä, jokerilla ja lisillä. Hän vain ei viitsinyt minulle kertoa, kumpaa halusi pelata.

Rouva sitten marssi hakemaan toisen myyjän, ja valitti hänelle, kuinka kassaneiti ei ymmärrä. Toinen myyjämme tuli sitten viereiselle kassalle ottamaan tämän ’tilauksen’. Hänelle rouva sanoi oikein korostetun selkeästi: ”Pelaisin Viking Lottoa, laitatko siihen viisi riviä, jokerin, ja lisät kiitos.”

Ihan tahallaan siis jätti kertomatta, että sai syyn raivota minulle. On kyllä harvinaisen vaikeaa yrittää olla ystävällinen, vaikka toinen on ihan idiootti ja haukkuu sinua juuri niillä sanoilla, jotka sylki suuhun tuo…

iija –

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. Kioskilla sanoo:

    Mä oon noille urpoille sanonut uoraan, että ”jos haluaa pelata Viking Lottoa, niin sit kannattaa sanoa, että haluaa Viking Lottoa”…

  2. Idiootteja riittää sanoo:

    Pruikkaa koneesta ulos molemmat pelit ja kysyy kumpi kuponki mitätöidään. Yleensä ottavat paniikissa molemmat kun pelkäävät voiton menevän sivusuun.

  3. Emmi sanoo:

    Luojan kiitos mun kassalla ei ole veikkauskonetta :’F

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *