Käytöstavat kaupankassalla?

Monen monta kertaa olen joutunut itse todistamaan sitä kuinka AIKUISILLA ihmisillä Ei ole käytöstapoja, joten tässä hieman muistutusta…

1. Tervehdi kuin sinua tervehditään. Tuijottamalla ja nenän vartta pitkin katsomalla saat kassan sisällä kiehumaan ja huonoa palvelua.

2. Näet että palvelen sinun edellä olevaa asiakasta, älä tule kyselemään väliin olikohan tämä seiti nyt varmasti tarjouksessa ja mikäs numeron alla mahtaa se mallun kultanen pehmee aski olla (kun se uusi tupakkalaki on niiiin sieltä ja syvältä).

3. ”laitanko pakasteet pussiin”. Meidät on koulutettu niin että kysymme sinulta tiettyjä asioita. Älä suutu ja ala marmattamaan niistä. Voin viskoa ne sun pakasteet miten sattuu hihnalle.

4. Jos kuitissasi on virhe hinta jostain tuotteesta yritän selvittää sen mahdollisimman nopeasti miksi hinta on väärä. Sinun huokailusi ja kynsien naputtelu ei vauhdita sitä ollenkaan, hitaammaksi muutun.

5. Kun on ruuhka-aika (itse isossa hypermarketissa töissä) jonot ovat pitkät joka kassalla vaikka meitä olisi siellä joka kassalla napottamassa. Emme voi taikoa lisää kassapaikkoja sormia napsauttamalla. Jos jonotus ei nappaa, älä tule kauppaan!

6. Vihaan itse asiakkaita jotka ohittelevat. Kun minulla on jonoa kassalla ja sinulla kuitti josta on jotain sanottavaa, ole ystävällinen ja mene jonon päähän tai sitten aspaan (asiakaspalveluun). Ei muutkaan asiakkaat riemusta loiki kun sinä kiilaat siihen jonon eteen.

7. Meidän kaupan tarjous tuotteiden hinnat tulevat ylemmältä taholta joihin me ei voida vaikuttaa. Jos on urputtamista, soita ko.taholla.

8. Kiitos, näkemiin, anteeksi… Aika vaikeita sanoja?

9. Palvelen sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Jos oot mulle tyly nii en minäkään mikään enkeli tule olemaan.

Jos vaan nyt opetellaan ne hyvät käytöstavat niin ei tule kenellekkää pahamieli 🙂

ihanaa kesää kohtalotoverit!

– piripirteä –

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Jonottaja sanoo:

    Jos olen jo jonottanut ja maksanut, niin on vähän kohtuutonta ehdottaa, että virheellisen kuitin takia pitäisi jonottaa uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *