Baristan työnkuvahan on vain vaikeuttaa asiakkaan elämää

1. Yhden kahvilapisteemme yhteydessä on inva-wc.
Asiakas sitten pyysi minua avaamaan oven että n.10v lapsi pääsee vessaan (joka toimii sähköisesti nappia painamalla, kun tosiaan on inva..) ja tein työtä käskettyä.

Lapsi sitten meni vessaan, muttei päässyt sitten vessasta ulos. WC:n sisäpuolella on oven vieressä ovenavauspainike, jota painamalla ovi aukeaa, myös ovessa on opaste oven avaamiseen. Lapsen äiti kuitenkin koki asiakseen alkaa minulle huutamaan siitä, että minun takiani hänen lapsensa on lukkojen takana vessassa, että herranjumala tehkää jotakin!

Sanoin asiakkaalle että ovessa on se avauspainike, sano lapselle että painaa siitä (kun samalla palvelin seuraavaa asiakasta)

Asiakas huutaa kurkku suorana niin että kahvila kaikuu: ”ei siellä mitään nappia ole, päästä mun lapsi ulos!!”

No minäpä sitten avasin oven. Alkuunhan toki suunnittelin että pitäisin lapsen ikuisesti siellä vessassa vankina.:)

2. Asiakas tilasi cappuccinon ja kahvileivän.
Kun ojensin kahvin, asiakas katsoo minua ihmeissään ja kysyy: ”Eikö tän kanssa tuu mitään namia? Muualla ainakin tulee!” Eikö se pulla sit riittänyt makeaksi kahvin kanssa?

3.
A: ”Tää kahvi on aika laimeaa, kannattaa varmaan tarkistaa että mitä myytte..”

*Menen maistamaan kahvia ja totean itsekseni että kyllä se on sitä Kulta Katriinaa mitä aina yleensäkin, eipä se tuosta muuksi muutu..

Minä: ”Anteeksi jos kahvi ei miellytä. Voin kyllä tehdä teille hyvityksenä jonkin espressopohjaisen kahvin jos haluatte?”
A: ”No en halua, juon tän, mutta kannattaa vaihtaa se sumppi.”

No eipä se suodatinkahvi tuosta vaihtamalla parane..

4. Asiakas mietti että mitä tuotteita haluaa ja pohti sitten ääneen että mitä ottaa. Tarjouduin antamaan maistiaisen tuotteesta jota asiakas pohti ja tämä oli hyvillään.
A: ”Tää on kyllä tosi hyvää!”
Minä: ”No kiva…”

Jatkan muita hommiani kun asiakas jatkaa maistelua. Asiakas kuitenkin katselee minua kysyvällä ilmeellä. Huomaan sen ja tiedustelen mitä tämä haluaa?
A: ”Niin että onks tää ainut mitä mä saan?”

Joo, meedion lahjat on vähän ruosteessa tänään, en tosiaan tiedä mitä asiakas haluaa jos hän ei sitä minulle kerro….

– Anna-Sofia –

Jaa tämä tarina:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *