Ei sitten millään

Hotellin ruokaravintola oli mennyt kiinni ja sen illan vastaava sanoi että KAIKKI voi lähettää pois. Muut lähti mut yks nainen tuli istumaan 5 metrin päähän hotellin aulasta ravintolan puolelle sohvalle. Kävin sanomassa että aika siirtyä ja rouva voi lukea aulan puolella kun kerran sanoi olevansa hotellin asukas.

Ei suostunut siirtymän ja alkoi väittää ja hain naapuribaarin järjestyksenvalvoja jos rouva uskoisi häntä. Sanottiin että ravintolalta menee luvat jos siellä oleskellaan aukioloajan ulkopuolella ja ei uskonut. Sanottiin että soitetaan poliisi sitten ja sitten rouva nousikin. Olin soittamassa ja katkaisin puhelun ennen yhdistystä ja rouva tuli sanomaan että tekee valituksen kun oli poliisilla uhattu ja kysyi sukunimeäkin.

Lähdin pois ja sanoin ettei hän tarvitse mitään sukunimiä valituksen tekoon ja rouva tokaisi että lopeta se urputtaminen. Kuulin myöhemmin että oli kunnolla avautunut respan likoille ja sanonut olevansa isomman pomon vaimo ym. paskaa. Samat säännöt kaikilla ja onse kumma kun ei uskota millään.. Katotaan mikä reklamaatio asiasta tulee.. Olen kylllä itse valmis vastaamaan asiaan koska kaikki tietävät minun ollleen oikeassa..

– Huh Huh –

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Lin sanoo:

    Suomi ja Suomen alkoholilaki. *huoh* Ei ihme ettei noin pöljää sääntöä uskonut, vaikkei se tietenkään hotellin vika ollut se sääntö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *