Kohta revin hiukset päästä…

Olen parturi-kampaaja ja töissä kuulee kaikenlaista…

Minä: ”Mitenkäs leikataan?”

Asiakas: ”Lyhyemmäks.”

*Hehhehhehe* ihanko tosi?!

Kampaamoissa on tietääkseni laki, että hinnasto pitää olla näkyvillä. Meillä se on liikkeen ulkopuolella. Silti kassalla tulee tuon tuosta napinaa hinnasta ja ainakin on pakko huokaista ”no onpa kallista, saisin naapuripaikassa paljon halvemmalla”. Selvä se, miksi sitten leikkautat meillä hiuksesi?

Muutenkin kun teemme kuitenkin käsityötä ja teemme taatusti parhaamme, niin mikä siinä on että sitä alennusta pitää kerjätä siinä kassalla? Oikein hieno lopetus ja kunnianosoitus kerjätä viimeisetkin pennoset alennusta, kun olen tehnyt hyvät hiukset.

Onneksi kaikki asiakkaat eivät todellakaan ole tällaisia. Monet kiittävät nätisti, ja jouluna tuovat jonkun pienen paketin kiitokseksi siitä, että voi luottaa kampaajaansa ja että hiukset ovat aina kivat!

Jaa tämä tarina:

7 kommenttia

 1. Kaisa sanoo:

  Se hinta olisi kyllä Kiva kuulla jo työn ohessa. Hiusväriä pestessä kysyttiin, laitetaanko tehohoitoainetta kun sattuu olemaan kuivat hiukset. Tietty myyntipuhe tehosi, mutta jos olisin ton ihmeaineen hinnan tiennyt pesupisteellä, olisin jättänyt väliin! 20 e värin ja leikkuun hinnan lisäksi kirpaisi köyhää ja paljon! Tuosta oppineena en enää värjää ja käyn non-stop parturissa napsasemassa latvoja, tasan 18 e maksaa ja tiedän sen jo ennakkoon.

  • Karhu sanoo:

   Kukaan ei estänyt sua ksymästä tehohitoaineen hintaa.

   • peruna sanoo:

    Minulle kampaaja vain huikkasi, että saako laittaa hoitoainetta. Siis mitenkään ilmaisematta, että se on maksullista.
    Lopetin käymästä ketjuliikkeessä, ei tarvitse moisista enään huolehtia.

 2. Putkimies sanoo:

  Tämä on aina ollut mulle vaikeaa käsittää tää aasien logiikka ”Onpas kallista, saisin paikasta X halvemmalla”. Itse jos olen millä tahansa ostoksilla ja tiedän että paikassa A tuote/palvelu maksaa X euroa, ja paikassa B taas X+1 euroa, ja paikat sekä tuotteet/palvelut ovat muuten täysin identtisiä keskenään, niin en minä kyllä vilkaisekaan paikkaan B päin vaan kävelen suoraan A:han ja asioin siellä. Puhumattakaan että menisin paikkaan B, asioisin siellä ja sitten vielä perään valittaisin että kyllä olis kannattanut mennä A:han kun täällä on kalliimpaa.

  Mikä järki???

  • Karhu sanoo:

   Toiset tykkää vaan aina tilaisuuden tullen valittaa jostain kun eivät vissiin uskalla tarttua oman pikku elämänsä todellisiin epäkohtiin, ja sitten taitaa olla niitäkin joilla ei vaan leikkaa ja nolaavat itsensä.

 3. Kirkkonummelainen sanoo:

  Kampaajat on kans semmonen ihme ammattiryhmä, jotka ensiks veloittaa poskettomia hintoja, esim miesten hiustenleikkaus melkeen 40e alle 30min duunista. Sit vielä odottaa et jouluna, vappuna ja pääsiäisenä asiakkaat ronttais kukkia ja glögipulloja lahjaksi… HUH HUH!

  • Huoh sanoo:

   Etkö osaa lukea, vai tahallaanko luet väärin? Ei tuossa missään kohtaa lukenu että odotettais kaiken maailman lahjoja, vaan kerrottiin vaan että jotkut (vakkari) asiakkaat tuo tommosia lahjoja. Muutenkin se 40€ ei ole loppujen lopuksi paha hinta, ottaen huomioon että se sisältää kaikki ne materiaalit ja kampaajan/parturin palkan ja saat taatusti paremman kampauksen, kuin mitä saisit jos ite oisit napsinu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *