Kuullun ymmärtämisen hankaluus

Aasiakas soittaa, kertoo tarvitsevansa uuden hihnan ajettavaan ruohonleikkuriin ja että on soitellut moniin liikkeisiin saamatta hihnaa. Kysyn koneen merkkiä ja mallia, johon aasiakas vastaa että hänellä on varaosanumero. Ehdin jo ajatella että ompa valveutunut asiakas. Pyydän numeroa, joka osoittautuu vääräksi, eli ei ole kyseisen merkin varaosanumero. Kysyn uudelleen koneen merkkiä ja mallia. Aasiakas vaan tolkuttaa että hänellä on osanumero.
Kysyn häneltä, mistä hän on numeron saanut. Kertoi lukeneensa vanhasta hihnasta. Selitän että sillä numerolla ei voi löytää oikeaa hihnaa, koka se numero ei ole varaosanumero, vaan jokin hihnan valmistajan numerosarja.
Siitä alkaa hermostunut tuhina ja valitus, että on se kumma kun ei mistään löydä hihnaa, vaikka on numero valmiina ja on soittanut jo moneen paikkaan. Yritän taas selittää ettei sillä numerolla hihnaa löydä mistään, vaan tarvitaan koneen merkki ym tiedot. Vielä aasiakas luettelee sen väärän numeron ja lopuksi sanoo, että pitää alkaa soittelemaan toiselle puolelle suomea, että saa tarvitsemansa osan, kun täälläpäin ei osata.

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *