Kyllähän tästä nyt alennusta saa?

Joskus sitä ei vaan tajua, miten ihmiset (lue: asiakkaat) voi olla niin tyhmiä.

Sitä kun on ensin avannut paketteja hiki hatussa tyypille, että tämä saisi sovittaa asuja ja sitten kun sieltä — ihme! — löytyy vielä semmonen, jonka hän tahtoo ostaa, niin tiskillä lohkeaa paras: ”Pistähän hyvät alennukset kun asu on kerta ollut sovitettavana”. Siis, että esillä olevista vaatteista pitäisi saada alennusta! Anteeks-täh. Missä  lie käynyt ennen vaateostoksilla, mutta normaalilla tyypillä tuskin tulee mieleen vaatekaupan kassalla vinkua alea vaatteesta, jonka on ottanut rekistä kun ”se on kerta ollut esillä”. Niinku just joo, ja tästä lähtien kaikki on sitten takahuoneessa ja saa vaan pyytämällä. Olisiko parempi?!

Tai sitten se kun joku nirppanokka-aasi sovittaa asuja valtavan pinon ja jättää ne kaikki hirveeseen solmuun sovituskopin perälle ja jokaisessa on jotain meikkivoidetahroja (tietysti tämä supermeikattu toope tahtoo sovittaa vaan kaupan kaikki valkoiset vaatteet) niin, että meikäläiset sitten kuluttaa tauot ja vapaat siihen, että tiskataan niitä mekkoja puhtaaksi ettei seuraava asiakas vaadi niitä ilmaiseksi kun kerta ovat likaisia! No joo, ja sitten tää tyttelintyllerö päättää ostaa jonkun rätin, lopulta, ja alkaa vinkua hänkin jotain alennuksia; kun on niin paljon ostanut joskus ehkä viisi vuotta sitten täältä, kun olikohan tässä edes sillon tämä sama kauppa, mutta kuitenkin, hänelle on aina annettu kolkyt prossaa alennusta… Että koita siinä sitten hymyillä, että tuota, tässä yritetään tienata ruokarahat ja silleen, ja ei nämä kuteet meillekään ihan ilmaisia ole, että ei edes me työntekijät saada semmoisia alennuksia, niin miten sitten sinä, vinkuva idiootti?!

Että semmoista.

Kirjoita kommentti

3 Kommenttia artikkelissa "Kyllähän tästä nyt alennusta saa?"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Ukko35
Vieras

Kannattaisiko ottaa liittoon yhteyttä jos tauot ja vapaa-ajat joutuu ilmatteeks töitä tehdä?

Nakke
Vieras

Herää kysymys, miksi kukaan käyttäisi taukonsa ja vapaansa asiakkaiden tahrimien paitojen pesemiseen? Sano vielä olet niin hölmö että teet sen palkatta? :-O

Katja
Vieras

Kaupan omistaja?

wpDiscuz