Lakisääteinen

En itse ole asiakaspalvelija mutta eräs aasiakastapaus on pakko jakaa täällä.

Lähikaupassani myyjä on yleensä yksin illalla joten heillä on lyhyet tauot määrätty jolloin kauppa laitetaan kiinni. Ajoista on selkeä lappu kaunpan ulko-ovessa. Monesti olen kaupan edessä odottanut että tauko loppuu ja selittänyt muille asiakkaille että siellä on nyt tauko kesken. Monet ovat ihmetelleet tätä ja joko jääneet odottamaan tai lähteneet muualle käymään kaupassa. Kaikki yleensä täysin ymmärtäen asian.

Eräs perjantai ilta kuitenkin taas odottelin kaupan edessä että tauko loppuu. Minuutti ennen kuin tauon oli määrä loppua tuli ovea rynkyttämään kaksi parikymppistä miestä. Kerroin heille että myyjällä on lakisääteinen kesken. Tästä alkoi jo huuto että mikä helvetin lakisääteinen. Totesin että laki nyt sattuu säätämään että työntekijällä on oikeus taukoon. Tällöin toinen mies kaverinsa säestämänä huusi että ei heillä mitään perkeleen lakisääteisiä ole. Meinasin todeta tähän että auttaisia paljon asiaa jos kävisi töissä mutta koska enhän minä tiennyt mitään näistä tyypeistä niin päätin pitää suuni kiinni. Kun sitten näkyi jo että myyjä on tulossa avaamaan ovea niin huusivat miehet että tule nyt jo nopeesti v*tun laiska lehmä! Ja tosiaan hehän joutuivat odottamaan jopa alle minuutin.

Käsittämättömän lapsellista touhua aikuisilta ihmisiltä. Onneksi myyjä ei kuullut näitä kommentteja. Ei ihme että asiakaspalvelijoilla menee hermot kun asiakkaat ovat tätä luokkaa.

– Tuohtunut asiakas –

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Elle sanoo:

    Kiitos, kun olet ymmärtäväinen asiakas. Sunkaltaisia ihmisiä tarvitaan. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *