Laput silmillä

On se kumma että kun ihmisille tulee pakettikortteja ym niin niitä ei lueta ennen kuin rynnätään sokeina postiin. Näitä aaseja tulee jatkuvalla syötöllä. Pari esimerkkiä.

a) tulli-pulli aasi: jos kotiisi tulee lappu joka on erilainen kuin normaalit postin lipukkeet ja siinä lukee tulli niin luulisi olevan riittävästi tietoja että osaisit raahata ruhosi tulliin tai nykypäivänä pääasiassa nettiin tekemään tulliselvitystä. Onneksi usea tulliselvitys menee netissä, aiemmin saattoi itseltäkin mennä tovi ennen kuin tajusi että on aasi iiiiha(-ha-haa)n väärässä paikassa.

b) aikainen-paikainen penapetteri-aasi: posti on tehnyt palveluksen aasikunnalleen ja kertoo toisinaan jo etukäteen, että lähipostiin tulee iso kirje, joka ei varmana mahdu postiluukustasi. Jakamissamme lapuissa kerrotaan ihan tarkalleen PÄIVÄ ja jopa KELLONAIKA milloin rakas lähetyksesi on postissa. Mutta eikös aasiystävämme hyppyytä ruhonsa heti lähipostiin, jossa minä sitten ympyröin isolla tussilla tiedon että milloin se paketti tulee kun ei silmääsi osunut!

Hyvää aasipäivää kaikille, jokainen päivä on aasipäivä!

– Hilda –

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *