Loton uusiminen on hankalaa.

Pakko kertoa lähiaikoina tapahtunut asiakaskohtaaminen. Te jotka osaatte käyttää veikkauskonetta niin voitte kuvitella mielessänne tilanteen.

Asiakas tuli infopisteelle tekemään veikkausta. Antoi minulle 2kpl veikkauslappusia, toinen kesto lotto ja toinen kesto keno ja toki veikkauskortin. Automaattisesti uusin siis kupongin kyselemättä erikoisemmin mitään, kunnes asiakas tajuaa….

(A= asiakas, M=Minä)

A: Miten voi olla näin kallis lotto? Tänhän pitäisi maksaa paljon vähemmän, yhteensä 55euroa eikä noin paljoa.


M
: Mitenniin? Uusin nämä samat kupongit mitkä annoit.

Tähän väliin keskusteltiin pitkästi miten voi olla niin kallis plaaplaa. Lopputulos oli siis se, että asiakas olisi halunnut vain 5viikkoa eikä 10 viikkoa mitä oli kupongeissä.

Uusin asiakkaalle kupongit viideksi viikoksi kuten (oli?!?!?!) sanonut heti aluksi, sitten…

A: Nämä ei kyllä ole tällä kortilla nyt. (Oli aikaisemmin laittanut veikkauskortin takaisin lompakkoon.)


M
: No niin näköjään, annatkos sitä korttia vielä nii laitan vielä uusiksi nämä, samoin ne vanhat kupongit vielä.


A
: No, ompahan sulle vähän harjotusta tämäkin, annatkos mulle noi toiset kupongit mukaan? (tarkoittaen mitätöityjä kuponkeja.)


M
: En kyllä voi sulle kuponkeja antaa, jäävät meille selvitykseen.


A
: No, ompa harjotusta sulle, hyvä vaan että opit käyttämään tota konetta. (Olen siis käyttänyt veikkauskonetta yli vuoden, ei harjotusta tarvita enää). Yleensä jos on vaa semmonen tarjous et se yks viikko kuuluu hintaan nii sillo otan näin pitkäksi aikaa, en mä muuten kyllä ota ku vaa perus 5 viikkoa.


M
: Noh, ei tota harjotusta kyllä tarvitse. Muistakaa ensikerralla katsoa nuo kupongit et pitääkö niitä muokata, tässä tosiaan tuli nyt aika iso paperisota vaan kun piti mitätöidä noita kuitteja. Kone antaa automaattisesti samanlaisen kupongit mitkä entinenki ollut.


A
: Harjotusta sulle vaan, ei se iso homma ole vaikka näin nyt kävi, osaatpa ensikerralla sitten.


M
: Tämä tekee xx verran.


A
: Maksan kortilla. Harjoittele vielä vähän ton koneen käyttöä niin ei tule tällaista sekaannusta enää sulle.


M
: juu nii kai pitää, mukavat päivänjatkot.

SIIS MITÄ V*TTUA!! Asiakas ei MISSÄÄN välissä sanonut että pitää olla vain 5viikkoa kestävät kestot ja sitten vielä herjaa päälle että harjoittele vielä koneen käyttöä. Minen tajua miten oikeesti asiakkaalla voi olla pokkaa toistaa tota samaa lausetta oman virheensä vuoksi, ei voi lukea ajatuksia! Kiitos tälle asiakkaalle, todella hyvä päiväni meni pilalle… Niin ihania aaseja taas liikenteessä. Lähdempäs harjottelemaan veikkauskoneen käyttöä vielä —>

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *